![]() |
Odp: Cechy Simów
Cytat:
|
Cytat:
ale jeszcze od razu masz opcje specjalne->świetnie całuje->obściskuj/pocałuj fajna opcja szczegolnie jak ci sie ona nie pokazuje w dymku "flirtuj" |
Cytat:
|
śmiesznie by było jak w realu: podchodzi jakiś facet do dziewczyny i się nie znają, a nagle ten ją obdarowywuje całuskiem ;)
|
@up. i co z tego?
to odkrycie naprawde nie jest potrzebne w temacie "cechy simow" ;p ponawiam moje: a czy jak mam niezdarna simke to jest wieksza mozliwosc, ze ona sie utopi w basenie albo cos takiego? XD __________________ |
Postanowiłam wypisać wszystkie cechy z myślą o tych osobach, które gry jeszcze nie posiadają.
Umysłowe: Roztrzepany Artysta Mól książkowy Nie znosi sztuki Ekspert komputerowy Łatwo się ekscytuje Geniusz Zdolny ogrodnik Majster Szalony Urodzony kucharz Neurotyk Wirtuoz Fizyczne: Wysportowany Śmiały Niezdarny Leniuch Tchórz Śpioch Boi się wody Niespokojny sen Szczęściarz Schludny Unika nagości Niechluj Pechowiec Towarzyskie: Charyzmatyczny Unika zobowiązań Nie lubi dzieci Łatwo się zachwyca Flirciarz Przyjazny Poczucie humoru Świetnie całuje Gderliwy Nieuleczalny romantyk Nieokrzesany Samotnik Przegrany Złośliwy Pasożyt Brak poczucia humoru Dusza towarzystwa Wygadany Arogant Nieprzystępny Styl życia: Ambitny Wytrawny wędkarz Infantylny Śmiałek Zły Rodzinny Oszczędny Dobry Nie cierpi przyrody Gorąca głowa Kleptoman Uwielbia przyrodę Przewrażliwiony Perfekcjonista Technofob Wegetarianin Pracoholik PS Jak wygląda cecha gorąca głowa? |
Cytat:
Zastanawiają mnie niezdary, mój nic niezdarnego nie robi. Tak jak czytałam że się potyka czy jakoś tak, przy otwieraniu np komody, u mnie nic. |
Cytat:
Przepraszam, nie zauważyłam... |
Uważam, że cechy to fantastyczna sprawa!
Mogę stworzyć szalonego Sima, który uwielbia balangować, albo cichego kochającego przyrodę. Jest jeszcze wiele, wiele innych cech i uważam to niewątpliwie za wielki plus Trójki. |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:46. |