TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Jaki dodatek byście chcieli? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=50936)

Ilona 05.07.2009 00:04

Odp: Jaki dodatek byście chcieli?

udało mi się znaleźć ankietę na dodatek do gry.po prawej na dole,skopiowałam wyniki ankiety -pojawia się i znika

Ankieta
What EP theme would you want for The Sims 3?
Monsters and Aliens 18% (505 votes)
feedback bar
Period/Era ( Rome, Victorian, Wild West, etc) 24% (681 votes)
feedback bar
Romantic Moments 22% (607 votes)
feedback bar
Celebrity Sim Pack 26% (731 votes)
feedback bar
Any is fine with me! 10% (293 votes)
feedback bar
Total Votes: 2817

http://pl.thesims3.com/community

Kuban 05.07.2009 07:35

Potwory i Opcy LoL nie mają czego wymyśleć???

Technus 22.07.2009 14:14

Cytat:

Napisał Kuban (Post 1065596)
Potwory i Opcy LoL nie mają czego wymyśleć???

Opcy atakują! xD Ale tak na poważnie pisze się OBCY

Żeby nie było offtopu napisze najlepsze wg. mnie dodatki do sims 3:
-The sims 3 wakacyjna przygoda.
Dodaje: wyspę wakacyjną, porty, pory roku, nowa kariera: biuro podróży, oraz tajemnicze plemię zamieszkujące dżunglę na wyspie.

Dodaje też jak każdy dodatek, nowe meble, ubrania, fryzury, tapety itp.

-The sims 3 doskonała firma/otwórz sklep
Dodaje: wchodzenie do różnych budynków na mapie: ratusz, miejsca pracy itp., możliwość założenia biznesu, nowe miasto: centrum, mieszkania w blokach, dodawanie parcel do miast, dodawanie dodatków miejskich (latarnie, łuki, pomniki)

-The sims 3 hodowca zwierząt
Dodaje: wszystkie zwierzęta hodowane w domu, możliwość zbudowania zoo, nowe miasto: wiocha, nowy zawód: opiekun zwierząt

Myślę że to by wystarczyło a jak coś mi się przypomni to dopiszę.

αγάπη 22.07.2009 19:11

Gwiazda + te co w dwójce.

kucha 22.07.2009 23:55

jak dla mnie to ZWIERZAKI, ale z większym wyborem zwierząt
Cztery pory roku :) i jakieś nocny życie i imprezki:)

Malfurion 23.07.2009 00:19

Cytat:

Napisał kucha (Post 1078571)
jak dla mnie to ZWIERZAKI, ale z większym wyborem zwierząt

No jasne jakies konie albo swinie mogli by dac xD

Przedewszystkim mogli by troche poprawic sama gre, np. dac animacje wsiadania do samochodu, wiecej interakcji z simami, wiecej przedmiotow, wiecej.....wszystkiego

A mogli by wrzucic jakas fajna magie ^^, bo chce nowy serial zrobic ale bez magii to anirusz :P

aneczka90-90 23.07.2009 09:31

haha wiecie co, jakis czas temu mialam sen, ze wyszedl dodatek do the sims 3, ktory jako jedna z nielicznych moglam przetestowac i zajarana chcialam szybko wejsc na forum i pisac Wam, ze pada deszcz - czyli jest zmiana pogody i sa zwierzaki ;D

Gio 23.07.2009 09:46

Cytat:

Napisał aneczka90-90 (Post 1078623)
haha wiecie co, jakis czas temu mialam sen, ze wyszedl dodatek do the sims 3, ktory jako jedna z nielicznych moglam przetestowac i zajarana chcialam szybko wejsc na forum i pisac Wam, ze pada deszcz - czyli jest zmiana pogody i sa zwierzaki ;D

O tak!To zapewne jest proroczy sen! Czyli wszyscy mamy już pewność, że w pierwszym dodatku do trójki będzie badał deszcz!

A tak na serio, to:
Chciałbym wieś. Ale nie chodzi mi tu o jakieś mebelki i wieśniackie stroje. Mają być "pola pyrowe" które by uprawiali nasi simowie, mają być krowy, które sie doi,i świnie! Ma być mnóstwo gnoju! Wszędzie! Niech sunset valley utonie w gnoju!
Tak właśnie chcę!

Mamełe 23.07.2009 10:39

Cytat:

Napisał Giovánni (Post 1078629)
O tak!To zapewne jest proroczy sen! Czyli
Chciałbym wieś. Ale nie chodzi mi tu o jakieś mebelki i wieśniackie stroje. Mają być "pola pyrowe" które by uprawiali nasi simowie, mają być krowy, które sie doi,i świnie!

które się szlachtuje i krew tryska wokoło, kury, które przerabia się na rosół. Już widze jak niezdarnym simom kura bez głowy wyrywa się z rąk i biega po podwórku a inne leca za nią i ją poddziobują. Już widzę jak małe simy rozbijają zbuki i smród unosi się nad okolicą... ;>

Kurczaczek 23.07.2009 13:40

Cytat:

Napisał Mamełe (Post 1078656)
które się szlachtuje i krew tryska wokoło, kury, które przerabia się na rosół. Już widze jak niezdarnym simom kura bez głowy wyrywa się z rąk i biega po podwórku a inne leca za nią i ją poddziobują. Już widzę jak małe simy rozbijają zbuki i smród unosi się nad okolicą... ;>

piekny scenariusz.......ciekawi mnie jak by wygladal PiO (portfele i oczy xD)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:44.