![]() |
Odp: Jaki dodatek byście chcieli?
udało mi się znaleźć ankietę na dodatek do gry.po prawej na dole,skopiowałam wyniki ankiety -pojawia się i znika
Ankieta What EP theme would you want for The Sims 3? Monsters and Aliens 18% (505 votes) feedback bar Period/Era ( Rome, Victorian, Wild West, etc) 24% (681 votes) feedback bar Romantic Moments 22% (607 votes) feedback bar Celebrity Sim Pack 26% (731 votes) feedback bar Any is fine with me! 10% (293 votes) feedback bar Total Votes: 2817 http://pl.thesims3.com/community |
Potwory i Opcy LoL nie mają czego wymyśleć???
|
Cytat:
Żeby nie było offtopu napisze najlepsze wg. mnie dodatki do sims 3: -The sims 3 wakacyjna przygoda. Dodaje: wyspę wakacyjną, porty, pory roku, nowa kariera: biuro podróży, oraz tajemnicze plemię zamieszkujące dżunglę na wyspie. Dodaje też jak każdy dodatek, nowe meble, ubrania, fryzury, tapety itp. -The sims 3 doskonała firma/otwórz sklep Dodaje: wchodzenie do różnych budynków na mapie: ratusz, miejsca pracy itp., możliwość założenia biznesu, nowe miasto: centrum, mieszkania w blokach, dodawanie parcel do miast, dodawanie dodatków miejskich (latarnie, łuki, pomniki) Dodaje też jak każdy dodatek, nowe meble, ubrania, fryzury, tapety itp. -The sims 3 hodowca zwierząt Dodaje: wszystkie zwierzęta hodowane w domu, możliwość zbudowania zoo, nowe miasto: wiocha, nowy zawód: opiekun zwierząt Dodaje też jak każdy dodatek, nowe meble, ubrania, fryzury, tapety itp. Myślę że to by wystarczyło a jak coś mi się przypomni to dopiszę. |
Gwiazda + te co w dwójce.
|
jak dla mnie to ZWIERZAKI, ale z większym wyborem zwierząt
Cztery pory roku :) i jakieś nocny życie i imprezki:) |
Cytat:
Przedewszystkim mogli by troche poprawic sama gre, np. dac animacje wsiadania do samochodu, wiecej interakcji z simami, wiecej przedmiotow, wiecej.....wszystkiego A mogli by wrzucic jakas fajna magie ^^, bo chce nowy serial zrobic ale bez magii to anirusz :P |
haha wiecie co, jakis czas temu mialam sen, ze wyszedl dodatek do the sims 3, ktory jako jedna z nielicznych moglam przetestowac i zajarana chcialam szybko wejsc na forum i pisac Wam, ze pada deszcz - czyli jest zmiana pogody i sa zwierzaki ;D
|
Cytat:
A tak na serio, to: Chciałbym wieś. Ale nie chodzi mi tu o jakieś mebelki i wieśniackie stroje. Mają być "pola pyrowe" które by uprawiali nasi simowie, mają być krowy, które sie doi,i świnie! Ma być mnóstwo gnoju! Wszędzie! Niech sunset valley utonie w gnoju! Tak właśnie chcę! |
Cytat:
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:44. |