TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Przedstawiamy naszych simów (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=50944)

enusiaq 19.02.2011 11:06

Odp: Przedstawiamy naszych simów

Ja zazwyczaj gram jedną rodziną. Chyba do momentu, aż osiągnę wszystko co się da. Chociaż nie powiem, czasem mi się nudzi..

Imię i nazwisko sima: Laura Maj-Kamis
Stan cywilny: mężatka (już ;) )
Cechy: pracoholiczka, mol książkowy, przyjacielska, rodzinna, zdolna ogrodniczka
Ulubiony kolor: turkusowy
Ulubiona muzyka: pop
Ulubione danie: naleśniki
Historia sima:
Stworzyłam Laurę razem z innym simem - Januszem. Od początku wiedziałam, że kiedyś będą małżeńwstwem. Jako iż gram bez kodówz trochę zajeło mi wybudowanie domu, następnie jego umeblowanie.. Ogród pozostawia wiele do życzenia, w domu też trzeba dokupić kilka drobiazgów. Ale.. jaka satysfakcja z gry!!!

Dodatkowe wiadomości: Oboje z mężem spełnili pragnienia życiowe i osiągnęli szczyty karier, ona jest Światowej Sławy chirurgiem (wybrałam ten zawód by szybko się dorobić ;) a chłop.. Magnatem finansowym)

Gdy tylko dom stał na mocnych fundamentach i było gdzie usiąść, uprać, wyspać się i napić kawy, na świat przyszła ich pierwsza córka: Helenka. Następnie wyskoczył Dominik. Los płata figle.. Gdy córka była nastolatką a syn poszedł do szkoły, urodziła sięDorotka.

Zdjęcia: (wyszły jakieś naciągnięte )
Zdjęcie głównej bohaterki: Laury :)
http://img267.imageshack.us/img267/2...eenshot3xp.jpg

Uploaded with ImageShack.us

mikla2000 02.03.2011 20:39

Imię i nazwisko sima: Michał Miklaszewski
Stan cywilny: kawaler ale niedługo szuka już będzie szukał dziewczyny
Cechy: Pasożyt, Kleptoman, Uwielbia przyrodę, Komputerowiec, Geniusz
Ulubiony kolor: Jasnozielony
Ulubiona muzyka: Elektroniczna
Ulubione danie: Smażony ser
Historia sima: Mój sim jest złodziejem ma 4 poziom kariery rozbudowany dom do przedpokoju oraz pokoju dla adoptowanego dziecka (będzie miało na imię Wiktor) ale to dopiero po ślubie z dziewczyną.
Zdjęcie: Nie mam ale mogę go opisać: ma blond włosy, okulary, ciemnozieloną bluzkę, żółte spodnie w czerwone kratki(na żółtym "tle" czerwone kratki tak to wygląda) oraz niebiesko-białe sportowe buty.

Cynthia 12.03.2011 14:16

Dziś grałam w Bridgeport i przedstawiam moją nową simkę:

JESSICA TOWER

Stan cywilny: Wolna (dwóch zauroczonych)
Cechy: Styl gwiazdy, Miłośniczka motoryzacji, szalona, wygadana, ?
Ulubionych nie pamiętam.
Inne-Główny technik, w ciąży, wampir

Savigge 26.03.2011 19:20

Uwaga! nie ma zdjęć!

Imię i nazwisko: Ewelina Kropa
Stan cywilny: zaręczona
Cechy: śmiała,ambitna,perfekcjonistka,wirtuoz,romantyczka
Ulubiony kolor: czarny
Ulubione danie: łosoś z grilla
Ulubiona muzyka: klasyczna
Historia sima:
Dodatkowe: nie ma pracy,zainwestowała w jakąś tam parcele < ...lub cuś innego>
ZDJĘCIA: ---

Imię i nazwisko: Jakub Kropa
Stan cywilny: zaręczony
Cechy: wegetarianin,flirciarz,dobry,gderliwy,łatwo się nudzi
Ulubiony kolor: niebieski
Ulubione danie: Spaghetti
Ulubiona muzyka: latynoska
Historia: brak
Dodatkowe: burmistrz

Imię i nazwisko: Dominika Kropa
Stan cywilny: nieletnia
Cechy: dobra,wirtuoz,wegetarianin
Ulubiony kolor: biały
Ulubione danie: stek z polędwicy wołowej
Ulubiona muzyka: pop
Historia --
Dodatkowe: odmienność rodziców - uwielbia nosić szalone ubrania w szalone kolory, a jej rodzice: ciemne suknie lub garnitur

Reserved 29.03.2011 20:27

Imię i nazwisko sima: Kirsten Cullen (nie mam głowy do nazwisk ;])
Stan cywilny: wdowa, wolna
Cechy: ambitna, schludna, odważna, perfekcjonistka, zdolna ogrodniczka
Ulubiony kolor: czerń
Ulubiona muzyka: klasyczna
Ulubione danie: sushi
Historia sima: straciła ojca w wczesnym wieku. jako nastolatka poznała przemysława ladę, którego pokocha, a gdy dorosła on zamieszkał z nią, jej matką, i dwójką jej rodzeństwa. gdy osiągnęli dojrzałość zaręczyli się i wyprowadzili od matki, spłodzili dziecko i wzięli ślub. po jakimś czasie przemysław zginął w niewyjaśnionych okolicznościach, kirsten urodziła synka Artura i adoptowała Laurę (która potem okazała się otyła). ubiega się o pracę w karierze naukowej, oraz sprzedaje wyhodowywane przez siebie warzywa.
Dodatkowe wiadomości: jak już wspomniałam dba o ogród, stara się wychować dwójkę dzieci i pnie się po szczeblach kariery w dziedzinie nauka.
Zdjęcia: postaram się szybko dodać ;]

Mixy 21.04.2011 14:01

Imię i nazwisko sima: Ana Lafirynda :D
Stan cywilny: Wolna :P
Cechy: Flirciara, Styl gwiazdy, Unika zobowiązań, Wegetarianka, Dusza towarzystwa
Ulubiony kolor: Różowy
Ulubiona muzyka: Hip-hop
Ulubione danie: Mrożony krem owocowy
Historia sima: Simka została stworzona dla zabawy. Uwielbia bara-bara, i wyzywające ubrania jej zdaniem ubranie musi być "Odkrywające jak najwięcej" :P. Jej celem jest niszczenie małżeństw, i dobra zabawa ;P.
Typowa "Polly Pocket".

[IMG]http://i53.************/4zz4gh.jpg[/IMG]

Aperlaxive 21.04.2011 17:01

@up mam simke o podobnym charakterze też w tej sukience :D

tallje 18.05.2011 15:49

Imię i nazwisko sima: Mannie Cobin
Stan cywilny: mężatka
Cechy: Dobra, Rodzinna, Przyjacielska,Urodzona kucharka, Charyzmatczna
Ulubiony kolor: Pomarańczowy
Ulubiona muzyka: Klasyczna
Ulubione danie: Ciasteczka
Historia sima: Razem z Tomem, jej mężem, mieszkali z ich córką nastolatką, Karen. Pewnogo dnia, któs zapomniał wygasić ogień w kominku, i wybuchł pożar, w którym Karen zgineła. Mannie była wtedy w ciąży, teraz już urodziła synka, Marka ( Uwielbia przyrodę i Dobry, 1 dzień do małego dziecka) i jest w ciąży z następnym, albo raczej następnymi :D
Dodatkowe wiadomości: lubi gotować?

Cynthia 20.05.2011 16:16

Loretta Bond:)

wiek - emerytka
stan cywilny - mężatka (James Bond)!
Cechy - Mól książkowy, śmiałek, miłośniczka motoryzacji, styl gwiazdy, romantyczka
ulubiony kolor - czerwień
ulubiona muzyka - hip hop :P
ulubione danie - homar z wody
Historia - -:)
Dodatkowe informacje - jest magnatką finansową, znaną z przękrętów na wagę całego świata, jednocześnie jest lubiana przez simów z Bridgeport:)

Emotionally Peace, fajne imię, nie?

Electric Shabet 06.07.2011 21:01

Taa... Przedstawiam wam moją nową simkę.

Imię: Rose

Nazwisko: Shari

Stan cywilny: Wolna (Ale niedługo zajęta, bo nie lubię grać tylko simkami :P

Cechy: Dusza Towarzystwa, Poczucie Humoru, Styl Gwiazdy, Wirtuoz i Oko Fotografa.

Ulubiony kolor: Borówkowy.

Ulubiona muzyka: Popik! Jee! (Myślałem jeszcze nad Rapem, albo Soul, ale jednak to miała być gwiazda popu, i już xd)

Ulubione danie: Francuskie Naleśniki

Historia sima: Rose urodziła się w Sunset Valley. Tam matka widziała u niej przyszłość jako modelka. Nastolatka zawsze lubiła dobrze wyglądać, ale nigdy nie chciała być jedną z tych plastikowych diw. Chciała tworzyć muzykę - jako mała 9-latka słuchała popu. Potem, gdy miała około 14 lat zaczęła słuchać electro i dance-popu. Gdy bardziej dojrzała, właściwie osiągnęła już dorosłość zaczęła słuchać country. W między czasie zaczęła się uczyć grać na gitarze. Niezbyt jej to wychodziło, ponieważ Melanie (matka) chciała widzieć swoją córkę tylko i wyłącznie na wybiegu, więc nie pozwalała jej tracić czasu na takie "bzdury". Ojciec jednak był za tym, żeby Rose robiła to co chciała, więc bardzo wczesnym rankiem dawał córce gitarę, którą w każde południe zabierała jej matka. Nastolatka myślała, że się osadzi w Sunset Valley, ale wiedząc, że matka chciałaby, żeby córka była modelką, Rose postanowiła wynieść się do większego miasta. Do miasta, które mogło zrobić z niej gwiazdę. Do centrum wszystkich Osobistości. Do Bridgeport. Dziewczyna mimo protestów swojej matki jednak doszła do swojego celu. Wcześniej ojciec chcąc, by córka spełniła swoje marzenie, dał jej 50 000. Dziewczyna kupiła piękny apartament, urządziła go i zostało jej jeszcze 30 000. W Bridgeport Rose zaczęła uczyć się grać na gitarze elektrycznej. Pewnego dnia spotkała w klubie bardzo sławną osobę. Lolę Belle. Poprosiła ją o autograf, zaimponowała jej, zaczęły normalnie rozmawiać i... Rose stała się gwiazdą. Nie myślała, że sławność Loli będzie tak wielka, że nawet dzięki samej znajomości z nią stanie się sławna. Dziewczyna dostała własnego agenta i zaczęła poszukiwać zespołu. Tak właśnie rozpoczęła się kariera Rose.

Dodatkowe wiadomości: Rose 7 lipca zamierza wyjechać w trasę koncertową po Paryżu, Chinach, Egipcie, Twinbrook i Sunset Valley. W każdym mieście i kraju będzie po trzy dni i zagra po jednym koncercie każdego dnia.

Zdjęcia:

http://img21.imageshack.us/img21/8932/screenshot31d.jpg
To sama Rose...

http://img838.imageshack.us/img838/2...enshot36fo.jpg
To Rose ucząca się grać na gitarze elektrycznej (To chyba najlepszy strój w jakiego ubrałem jakiegokolwiek sima :D)

http://img820.imageshack.us/img820/7...enshot37ff.jpg
A tutaj Rose sobie elegancko tańczy...

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:30.