TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Błędy EA ;) (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=50967)

ultraviolence 14.06.2009 12:20

Odp: Błędy EA ;)

Cytat:

Napisał anastasia (Post 1045308)
mój sim spi w stroju wizytowym, a simka w ubraniu codziennym, natomiast np zamiast codzienniego ubiera sportowe itp. co jest? zagladalam do szafy - 'planuj stroj' czy cos takiego - ale tam wszystko jest ok.

???

Pewnie Twoja simka ma cechę "szalona"? Szaleńcy tak mają :D

Vanitas 14.06.2009 12:22

Cytat:

Napisał anastasia (Post 1045308)
Mój sim śpi w stroju wizytowym, a simka w ubraniu codziennym, natomiast np zamiast codziennego ubiera sportowe itp. co jest? Zaglądałam do szafy - 'planuj strój' czy coś takiego - ale tam wszystko jest ok.

Twój sim ma cechę 'Szalony' to normalne.
Co do polskich znaków to nie mogłem się powstrzymać.

EDIT: Helena mnie wyprzedziła :P

Levkoni 14.06.2009 16:34

A ja znowu znalazłem jakiś głupi błąd :(( Jak zrobimy zdjęcie to kreatorem stylu możemy zmienić mu kolor ramki, ale jak namalujemy obraz to już nie i widać tylko taką brzydką, czarną ramę buuu...

rocktechnika 14.06.2009 19:57

Cytat:

Napisał theground (Post 1045235)
Zauważyłem jeszcze, że jeśli wynajęliśmy nianię pod nieobecność simów, a potem sim wraca np. z pracy to oczywiście niania kończy pracę, ale jeśli trzyma dziecko to nagle znika, pojawia się obok, a to dziecko raptem leży na ziemi... :rolleyes:

Toż to kolejny błąd z cyklu "niedopracowana animacja"
U mnie jest kolejny przykład:
Mój Sim na pięterku na balkonie ma maszynę do ćwiczeń. Przed pójściem do pracy energicznie ćwiczy. W momencie, gdy przyjeżdża po niego samochód, Sim owszem - przestaje ćwiczyć, ale zamiast biec na schody i wyjść jak cywilizowany Sim przez drzwi, to on... znika!! (wygląda to trochę jak teleportacja z TS2) i pojawia się na dole! Magia...? ;)

Poza tym mam dość duży problem z odbiciem w lustrze (na razie zauważyłam to tylko w tym największym, które można postawić na podłodze) - tylko pod odpowiednim kątem i przez chwilę widać prawdziwe odbicie, przez pozostały czas widać tylko piksele :/

UsBuzzer 14.06.2009 20:53

To już pewnie wina grafiki. Sterowniki, albo coś.

Mam dla was coś ekstra :D. Gdy teleportowałem się dwoma simkami do domu jednocześnie (przez telefon) xD.

Don Corleone 14.06.2009 21:39

Błąd w napisie pewnej książki.

Zamiast Arcydzieła to Arzyzieła.

Mamełe 15.06.2009 10:42

Zrobili znowu tak beznadziejnie jak w TS2, że po smierci nasze simy przestają być małżeństwem a przez nich wcześniej uśmiercone nadal mają połączenie w drzewie genealogicznym :/

Mrufka 15.06.2009 12:17

Za to moje simy sa łyse, albo na awatarach albo normalnie, zalezy od dnia. Zmienia sie to czasem gdy biora prysznic lub zmieniaja ubranie. Strasznie denerwujace, szczegolnie paskudnie wygladaja dzieci i kobiety :(

Fiorella 15.06.2009 13:22

Cytat:

Napisał Chryzantem Złocisty (Post 1040457)
Mnie natomiast gra ciągle się sama wyłącza,co może być naprawdę wkurzające,gdy nie zapiszesz gry albo co gorsza,wywala Cię gdy zapisujesz grę... -___-

Mnie też, ale myslałam, że to wina komputera

Mamełe 15.06.2009 13:42

Mnie jeszcze ani razu nie wyrzuciło z gry.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:17.