TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Cmentarz (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=51016)

Mrufka 10.08.2009 11:15

Odp: Cmentarz

Cytat:

Napisał Ayla (Post 1092999)
Ktoś pytał o nagrobki zmarłych "miastowych" simów. One są na cmentarzu, w tym głównym budyneczku (katakumby, krypta). Trzeba wysłać sima na cmentarz, kliknąć na katakumby i tam jest opcja "zaopiekuj się zmarłymi" czy jakoś tak. Otwiera się małe okienko (jak przy opcji "otwórz lodówkę") i można stamtąd wyciągnąć do swojego wyposażenia (lub prosto na cmentarz) nagrobki wszystkich zmarłych w trakcie gry simów :)

Nie calkiem. Mozna to zrobic tylko ze zmarlymi, z ktorymi nasze simy byly w dobrej przyjazni.

Fatamorgana 10.08.2009 12:07

Cytat:

Napisał Mrufka (Post 1093012)
Nie calkiem. Mozna to zrobic tylko ze zmarlymi, z ktorymi nasze simy byly w dobrej przyjazni.

Nie zgodzę się. Emely pochowała 10 Simów, których nawet nie znała na cmentarzu za pomocą funkcji "Opiekuj się zmarłymi". Poustawiała nagrobki i wyryła notkę na grobie.

Ayla 11.08.2009 11:19

Mój sim też zwinął wszystkie nagrobki simów, którzy pomarli, a z całą pewnością nie przyjaźnił się z połową z nich, a niektórych nie znał wcale.

Może to zależy od sytuacji, albo jakiś błąd w grze, czy coś. To tak samo, jak przy zmianie aktywnej rodziny: raz znika cały ekwipunek sima a czasem wszystko zostaje na miejscu ;)

Fatamorgana 11.08.2009 11:23

Cytat:

Napisał Ayla (Post 1094180)
Mój sim też zwinął wszystkie nagrobki simów, którzy pomarli, a z całą pewnością nie przyjaźnił się z połową z nich, a niektórych nie znał wcale.

Może to zależy od sytuacji, albo jakiś błąd w grze, czy coś. To tak samo, jak przy zmianie aktywnej rodziny: raz znika cały ekwipunek sima a czasem wszystko zostaje na miejscu ;)

Mi zawsze wszystko w plecaku i lodówce znika. :/ Okropnie to denerwuje, jak Sim kolekcjonuje różne przedmioty.

Orzechowo 11.08.2009 12:13

Heh a ja testingiem zabilam yumi sekomoto (czy jak jej tam) bo mnie baaardzo wkurzala. ide na silownie - ona za mna. ide do parku poczytac ksiazke - ona tez. i tak wszedzie lazila az jej dalam nauczke, haha :) spoczywaj w pokoju starucho

Fatamorgana 11.08.2009 15:06

Cytat:

Napisał Orzechowo (Post 1094213)
Heh a ja testingiem zabilam yumi sekomoto (czy jak jej tam) bo mnie baaardzo wkurzala. ide na silownie - ona za mna. ide do parku poczytac ksiazke - ona tez. i tak wszedzie lazila az jej dalam nauczke, haha :) spoczywaj w pokoju starucho

Hahaha. ;D Dobre. ^^
A mnie tam nikt nie śledzi. ;d

kamil11 11.08.2009 16:45

Cytat:

Napisał Sara (Post 1094183)
Mi zawsze wszystko w plecaku i lodówce znika. :/ Okropnie to denerwuje, jak Sim kolekcjonuje różne przedmioty.

Jak to zrobiłaś?

Fatamorgana 11.08.2009 16:48

Cytat:

Napisał kamil11 (Post 1094456)
Jak to zrobiłaś?

To znaczy co?
Przy zmianie aktywnej rodziny wszystko mi znika z plecaka i lodówki.
Normalnie. ;/

Noemi 12.08.2009 07:44

Cytat:

Napisał Sara (Post 1094461)
To znaczy co?
Przy zmianie aktywnej rodziny wszystko mi znika z plecaka i lodówki.
Normalnie. ;/

Jeśli chcesz zachować różne rzeczy, ale nie wystawiać je daj je do wyposażenia rodziny. Tam nic nie znika :P

Co do cmentarzu lubię badać katakumby. Zawsze coś znajduję. Choćby ostatnio mój sim znalazł Tajemniczego Pana Gnoma :D.

kamil11 12.08.2009 10:05

Sorki chodziło mi oto:
Cytat:

Napisał Orzechowo (Post 1094213)

Nie widziałem takiej opcji

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:51.