![]() |
Odp: Aktualizacja 2.3. Problem.
Więc jak naprawić ten błąd ?:)
|
Musisz skołować "czysty" plik. Takowy znajduję się zaraz po instalacji podstawy w katalogu BIN. Mi też wywaliło błąd przy próbie update'u no i po reinstalce wszystko szlag trafił. Niby instaluje Riverviev i dodatki a po chwili w statusie wywala że nie są zainstalowane a Riverviev w ogóle nie ma przy wyborze nowej gry i tym samym nie działają save'y postaci z Riverviev. :/
|
Odp: problem z aktualizacją
Cytat:
poprzedni patch jest zly - przerabialam to przez ostatnie trzy tygodnie bo po aktualizacjach nie tylko mialam niebieskie parcele ale restartowal mi sie komp.Teraz gra hula i wszystko jest ok (format musialam robic po przedostatnim patchu). Powinnas miec wersje 2.086.002017 (to jest dla regionu Polska) i aktualizowac do wersji 2.2.8.002017. Jak jakies pytania to odpowiem po poludniu bo musze juz wyjsc. |
Zacytuje Wam odpowiedz od EA:
...."Proszę usunąć pliki cookie oraz historie w przeglądarce wg instrukcji na stronie : http://www.google.com/support/accoun...l&answer=32050 Następnie proszę ponownie zainstalować grę, proszę uruchomić program startu The Sims 3 jako Administrator (kliknąć prawym przyciskiem mysz na ikonie The Sims 3 i wybrać uruchom jako administrator). Następnie rozpocząć pobieranie aktualizacji oraz ponowić próbę instalacji dodatku (proszę nie instalować przedmiotów z giełdy wymiany). Proszę również na czas instalacji obniżyć zabezpieczenia w antywirusie i firewallu, lub zupełnie je wyłączyć." Dowcipne nie ?! NIE INSTALOWAC PRZEDMIOTOW Z GIELDY WYMIANY ,ze Store pewnie tez ?! Ch..era Dobrze, ze wrocilam do poprzedniego patcha. Instalowalam aktualizacje pobrane z internetu recznie i teraz mam wszystko i smiga gra az milo. Nigdy wiecej poprawek z EA Cytat:
Nie odpisalam Ci tam bo myslalam,ze juz Cie zabily wzrokiem :) Przy odinstalowywaniu podrozy wyraznie pisze, ze jesli simowie sa w obcym kraju nalezy najpierw wrocic nimi do domu, zapisac gre i dopiero mozna odinstalowac i sawy dzialaja. U Ciebie juz po wszystkim ale mozesz sprobowac drugi plik w katalogu Sawes z rozszerzeniem backup tylko trzeba skasowac ta nazwe backup i kropke i sprobowac z tego uruchomic. Jesli z tego nie ruszy to znaczy trzeba zaczac gre od nowa. Ida swieta wiec kobiety Ci wybacza ;) Jak ktos potrzebuje linki do patchy aby recznie zaktualizowac to pisac. Ja jestem juz po formacie, wszystkie aktualizacje przerobilam, na ta ostatnia skusic sie nie dam bo nic nie naprawia a wszystko knoci |
Odp: Problem z aktualizacją gry.
Zakonczyles aplikacje w nietypowy sposob wiec prosza Cie o kontakt z pomoca teczniczna EA
file:///C:/Program%20Files/Electronic%20Arts/The%20Sims%203%20Wymarzone%20Podr%C3%B3%C5%BCe/Support/EA%20Help/Pol/EA_HELP_POL.htm (wklej ten link w przegladarke) |
Nic tam nie ma poza tym pisałem już do pomocy technicznej ale sądziłem/e że na forum odpowiedź będzie szybsza
|
Napisales ,ze Twoja obecna wersja gry (21.12.09) to 1.0.631.00002. Wesja polskiej wersji gry to 1.0.631.00107 wiec podejrzewam, ze tu tkwi błąd. Wazna jest ostatnia cyfra czyli 7 dla Polski.
|
Ehh.. zagubiłem się.. próbowałem znaleźć ten jakiś "czysty plik" cokolwiek to znaczy, coś kopiowałem, a teraz jak włączam Simsy, to jest coś tam Send, Dont Send, ale nie raport o błędach, tylko jakieś inne "gówno" z EA... i nawet się nic nie wlącza ;0. Proszę o pomoc ;/ O co chodzi z tym czystym plikiem ? Jaki to, co z nim zrobić ?
Jak by ktoś mógł zrobić screena z katalogu głównego gry The Sims 3 oraz The Sims 3 Wymarzone Podróże, oraz z BIN The Sims 3 oraz The Sims 3 Wymarzone Podróże ;) Porównałbym i może bym naprawił ten błąd ;/ |
Pisze , że wersja polska . Kupywałem w Empiku.
|
Okruszek pytałem dziewczyn. Obydwie wróciły do Riverviev. Problem w tym że po aktualizacji podstawy i podróży Riverviev znika i za cholere nie można go znów zainstalować. Ciągle wyskakuje OK po instalacji a Riverviev jak nie było tak nie ma przy starcie nowej gry. W statusie instalacji dodatków też ciągle jest pustka, żadnej ikonki że zainstalowano itp. Podobnie jest z innymi dodatkami. Też qpa. Do wersji 1.4 wszystko jest ok. Dodatki się instalują, jest Riverviev,ale nie ma nowych save'ów z Podróży. Po wrzuceniu 1.6 już wszystko się chrzani i od razu wywala błąd:
Cytat:
Tomek w twoim przypadku pozostaje Ci tylko reinstall ale możesz mieć takie problemy jak ja. Z tym czystym plikiem chodziło mi o to że musi to być plik z podstawy simsów czyli z wersji 1.0... Nie updateowany, nie zmieniany itp Ja niestety nie mogę wrócić do ver. 1.7 bo ciągle mi wywala ten błąd z wersją gry. Na wyłączenie antyvira i firewalla w trakcie instalacji też już wpadłem niestety pomaga to tyle co umarłemu kadzidło. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:42. |