![]() |
Odp: Forum The Sims- numer 1- 08/08/2009
no niby jest duzo tekstu, ale to w koncu wiersze, ktore same w sobie sa dosyc dlugie. zeby bylo w miare krotkie trzeba byloby umiescic tylko je, a co z jakimis ocenami, artykulami itd?
edit: i moim zdaniem rocket ma fajny pomysl z tymi postami i odnosnikami |
ja chce felietony czytac :|
dobra, a tak poza tym to spodziewalam sie czegos lepszego, przeczytalam raczej wszystko oprocz humoru. chyba wszystko zostalo juz powiedziane, ja tylko dodam ze mialam nadzieje ze bedzie sto razy wiecej tekstu i grafiki. |
A mi sie podoba :D lekka lekturka na wieczorek :)
|
Przeczytalam dokladnie, podoba mi sie raczej wszystko
a kacik cafe imho nie jest wcale nuzacy, jest konkretny i ma cos wiecej, niz analiza na lekcji polskiego. |
Mam wrażenie, że zależało wam, żeby pierwszy numer wyszedł jak najszybciej. Nie przyłożyliście się do jakości. Takie jest odczucie i tyle, pozatym wieje nudą trochę.
|
Hmm, spodziewałam się innej oprawy graficznej. Ogólnie podoba mi się ale z lekka nudne. Kącik caffe jest bardzo ciekawy i podoba mi się. Ale może tą grafikę zmienić na jakąś żywszą albo zmienić styl pisania, bo to jakoś tak dziwnie wygląda. : (
|
ogolnie, to zrobilem 4 horoskopy (tresci autorow), zmienilem tlo, czcionki etc.
ale jak widac u mnie jest mega zamazane :| moze komus dalbym te prace (jak skoncze, bo dopiero zrobilem 4) i moze sprobuje w jakims programie to ZROBIC chociaz nie wiem jak, nvm. na forum jest strasznie zamazane, a u mnie na kompie jest normalnie :((:((:((:(( nie ma to jak paint! nie chce mi sie gimpa sciagac, hehe edit aha i nie wiem czy mam w ogole kontynuwac ta prace w paintcie! nie chce mi sie ogolem i nie wiem po co to zrobilem ???????????? |
z tego, co przeczytalam, wlasciwie tylko kacik cafe mi sie podobal. a, no i jeszcze ciocia chryzia radzi mnie pozytywnie zaskoczylo, bo spodziewalam sie czegos o wiele bardziej zalosnego.
szata graficzna tragiczna. Cytat:
wywiad sobie odpuscilam po trzech pierwszych pytaniach. z horoskopu przeczytalam tylko swoj (lew) i mi sie nie podobal. NO ALE COZ, to pewnie przez moej poczucie humoru. jeszcze taka kwestia: przydaloby sie chociaz kilka zdan na temat tych polecanych filmow. |
te wywiady to moglby byc z jakimis znanymi userami.
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:07. |