![]() |
Odp: machine for killing
fotostory boskie. gratuluje pomysłu. czytam. czytam ;D
|
Czytam tak sobie i czytam aż stwierdzam, ze to FS naprawdę jest dobre i wciąga swoja fabułą. Obrót akcji bardzo mi się spodobał. Dodał większego dreszczyka emocji do twojego opowiadania. :) Bardzo podoba mi się postać Sus (ah, wyleciało mi z głowy jej prawdziwe imię - czytałam to FS tak dawno, a dopiero piszę. :((). Wszystkie fotki mi się podobają Bonusy też dobre. :D
Wstawiaj następny rozdział, bo się już nie umiem doczekać. :) pzdr , Smooth . |
O, właśnie, kiedy new odcinek? ;P
|
Hm, myslę, że powinnam zacząc go pisać w sobotę, bo jutro nie mam czasu a dzisiaj mi się zwyczajnie nie chce :P Spodziewajcie się sobota/niedziela.
|
Aaaaaaaaaaa! Toż to jedne z fajniejszych połączeń - romansidło, czyli to, co Liv lubi najbardziej i dobrze skrojony kryminał. Dla mnie bomba! :D
Przeczytałam właściwie wszystko od początku (w 1. i 2. odcinku pominęłam opisy - czytałam to kiedyś, jeszcze jako opowiadanie w dziale z twórczością, tylko nie pamiętałam akcji). Podoba mi się. Z czystym sumieniem. Przed odcinkiem piąty dostrzegałam w tekście jakieś powtórzenia, źle postawione przecinki. Wszystkie części są świetne, mimo błędów. Co prawda motyw FS jest mi znany... Volturia pisze podobnie. Ale nie szkodzi. Jakoś to przetrzymam :P Mogłam się spodziewać, że ona namówiła Cię na napisania owej miłosnej sceny. A szczególnie do tego "pójścia na całość" (ah, ta dzisiejsza niewyżyta młodzież!) Zwykle duża ilość tekstu strasznie mnie męczy, ale jak naprawdę jest co czytać to pół biedy. No i dotarłam do tej ostatniej kropki, na szczęście. Do zdjęć też nie przyczepię, bo niby do czego? Są pro i tyle. Sama fabuła... Ciekawa. Jest prosta i zrozumiała. Dobrze opisałaś uczucia, bohaterka ma trafne przemyślenia. Brawa dla Jamesa, że potrafił wytrzymać taką ilość godzin milcząc przy ukochanej... To musiało być naprawdę trudne. Myślałam, że to pobłażliwość, jakieś poczucie wyższości... A tu się okazuje: "Nie nie Livko, to jednak nie to! To coś znacznie fajniejszego!"xD I co ja Ci mam tu jeszcze napisać? A, właśnie. Gdzieś tam walnęłaś opis wczesnego poranka! Nie cierpię opisów przyrody, Twój jednak okazał się być barwny, pomysłowy. Urzekłaś mnie tym :| Ja też tak chcę! (tym bardziej, ze ostatnio stwierdziłam, że moje opisy są nudne i monotonne, ech) 10/10, bo już nic mądrzejszego nie sklecę w tym komentarzu. A no, i bonusy lolowe xD @down: Ej, co Ty chcesz? Ja tak robiłam przez przez ponad 2 FS. To wgrywanie na mp4 (w większości ;)), potem na kompa taty i na neta nie było wcale takie złe :D Problemem było to, że nie zawsze mogłam wejść na forum :( |
Ej, jak ja was kocham za te komentarze i aż mi szkoda wam pisać (nie, nie przestaje kontynuować fs :P):
Przyjechała do mnie kuzynka zza granicy i rodzice cały czas mnie męczą, żebym się nią zajmowała, oprowadzała, zabierała na wycieczki itd. Prawdę mówiąc, mam jej trochę dosyć xD (dobrze, że w Polsce ona nie ma internetu i nie może tego przeczytać). Wyprała mnie z wszelkiej weny na dzisiaj/jutro. Za tydzień jedzie na Hel, więc mam nadzieję, że moje życie twórcze się poprawi :) Wreszcie swięty spokój... Plus jeszcze jedna sprawa, która oprócz kuzynki mnie strasznie irytuje. Simy mam na laptopie (tam nie mam internetu), więc kiedy robie zdjęcia, to jeszcze jest to całe zamieszanie z przegrywaniem na pendrive'a, wgrywaniem, linkowaniem... ech... Może wkleje odcinek wczesniej, ale to zależy jak długo mi dadzą od niej odpocząć. Przepraszam :(:(:( |
Nie masz za co przepraszać. Nigdzie nie jest napisane, że MUSISZ dodawać w jakichś konkretnych przedziałach czasowych kolejne odcinki :)
Pamiętaj, nie dodawaj odcinka na szybkiego, lepiej go dopracować odpowiednio :) Życzę weny i spokoju po wyjeździe kuzynki :P |
No więc jak obiecałam, tak zrobiłam :P przeczytałam i muszę powiedzieć, że fajnie wychodzą ci opisy przyrody, są świetnie dopracowane ^^
Oczywiście będę czekać na ciąg dalszy (właściwie to już czekam :D) Rose wygląda lepiej niż na początku, tak doroślej i poważniej :) Cóż mogę napisać jeszcze.... Napiszę jeszcze jak Volturia w którymś poście wstecz "czekam na seks" :D (ale tak wiesz, bardziej rozwinięty :D) Szkoda, że na mojego Vorga wszyscy się wypięli i nie komentują, choć większości (tej niekomentującej) tak bardzo się podobało na początku (mam wrażenie, że jest tu jakaś zmowa od pewnego czasu...) no ale może ktoś się jeszcze skusi. Wstawiaj kolejny odcinek i to migusiem, bo już sie nie mogę doczekać :D |
Dajcie mi na odcinek 3-4 dni xD
Póki co mam mały bonus, żebyście o mnie nie zapomnieli, w postaci zdjęć Rosalyn sprzed wypadku :) http://img163.imageshack.us/img163/5...2929966bc0.jpg http://img687.imageshack.us/img687/5...2927966bc7.jpg http://img842.imageshack.us/img842/9...a32f968394.jpg + zdjęcie, które nieco rozminęło się z fabułą :P http://img822.imageshack.us/img822/3...a32f9659dc.jpg |
Ta blondynka mnie intryguje, ma w sobie coś takiego... tajemniczego ;)
Rose jest śliczna ^^ No i skądś znam strój "pana rudowłosego"... :D |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:31. |