TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   The Sims 3: Wymarzone Podróże - Pytania i Odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=52908)

mateuszek74 26.11.2009 19:38

Odp: Pytania i Odpowiedzi

Ważne
ma ktoś z was skaner i mógłby mi zeskanować książeczke z gry Wymażone Podróże bo jeszcze nie mam a chciałbym się przygodować i zobaczyć opcje ;P to podam maila

Molly_Grue 26.11.2009 20:25

Moja simka nauczyła się dania żabie udka, ale do ugotowania tego potrzebne są żaby :/ gdzie można je znależć?

Searle 26.11.2009 20:42

Cytat:

Napisał Molly_Grue (Post 1159743)
Moja simka nauczyła się dania żabie udka, ale do ugotowania tego potrzebne są żaby :/ gdzie można je znależć?

Można je złowić we Francji.

Wampirencja 26.11.2009 21:11

W Egipcie też - łowiłam bez przynęty w losowym miejscu. :)

Altaria 27.11.2009 11:04

A mnie zastanawia czy komuś też wyskakuje takie jajo jak mi. Otóż ostatnio zauważyłam że po powrocie z wakacji mój sim ma zresetowane dni do wejścia w kolejną grupę wiekową :D Nie, żeby mi to przeszkadzało, i tak jestem fanką grania jednym simem cały czas, ale takie to... śmieszne. Ktoś też tak ma? :D

Nallina 27.11.2009 11:13

Jak spełnić pragnienie "5 - odkryć tyle gwiazd" Moja simka (dziecko) odkryła już 6, a to pragnienie nadal się nie spełniło. Co zrobić?

Chloé 27.11.2009 14:48

Nallina twoje pytanie powinno się bylo znaleźć w dziale podstawy TS3, tu się rozmawia o podróżach :P
To widocznie jakiś błąd, również nieraz tak miałam. Pozostaje skasować pragnienie i zająć się spełnianiem innych.

Iliada115 27.11.2009 15:57

Mam spory problem. Jak ostatnio grałam, to moja simka wracała z Egiptu, była już w swojej okolicy i wychodziłam z gry. Wystąpił jakiś błąd w zapisywaniu, powtórzył się parę razy, więc wyszłam bez zapisywania. Teraz wchodzę do gry, na tą rodzinę, a widok mam na Egipt, jednak bez możliwości kierowania simem, bo żadnego nie mam. Wie ktoś jak to naprawić? Nie chce tej rodziny stracić, wszystko mają maksymalnie rozwinięte, gram już nią kilkaset (simowych) dni. Proszę o pomoc.

madej23 27.11.2009 18:40

spróbuj kodu resetSim

Levkoni 27.11.2009 19:25

Cytat:

Napisał Iliada115 (Post 1160207)
Mam spory problem. Jak ostatnio grałam, to moja simka wracała z Egiptu, była już w swojej okolicy i wychodziłam z gry. Wystąpił jakiś błąd w zapisywaniu, powtórzył się parę razy, więc wyszłam bez zapisywania. Teraz wchodzę do gry, na tą rodzinę, a widok mam na Egipt, jednak bez możliwości kierowania simem, bo żadnego nie mam. Wie ktoś jak to naprawić? Nie chce tej rodziny stracić, wszystko mają maksymalnie rozwinięte, gram już nią kilkaset (simowych) dni. Proszę o pomoc.

I następnym razem jak będziesz zapisywać i taki błąd będzie znowu to po prostu zrób nowy zapis, powinno pójść.

A ja mam pytanie, czy u was też tak jest, że jak sim wyjedzie w podróż i z niej wróci to jest odmłodzony, tzn. wiek mu się cofa? Czy to błąd gry, czy to ja mam buga?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:14.