TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Simy [TS3] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=242)
-   -   Simowo Charionette TS3 (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=53375)

Searle 13.02.2014 15:05

Odp: Simowo Charionette TS3

Justine bardzo mi się podoba - taka pin up girl :) Moim zdaniem ma bardzo ładne oczy. Brwi mogłaby mieć ciut ciemniejsze :)

cerastes 16.02.2014 13:09

Justine to jedna z najładniejszych Twoich simek. Jej stylizacja mnie również kojarzy się z latami 50. Simka posiada typowy dla tamtych lat słodki wygląd i wdzięk. ;) Fajne zdjęcia - cała prezentacja taka optymistyczna. :fun:

Diana 16.02.2014 18:16

Justine jest super, kocham styl pin-up. :fun: Ma bardzo ładne oczy, a chustka we włosach pasuje do simki. :)

Pink Panther 16.02.2014 18:24

Justine jest świetna, ma super styl, nie podoba mi się jedynie ten "dziubek" na pierwszym zdjęciu, ale to chyba dzieło przypadku :D

Loreen natomiast jest według mnie za bardzo zdziwiona. Ma takie duże oczy, i w ogóle są one zbyt wysoko i szeroko osadzone, przez co ma ogromną twarz. Ta Simka mi się niestety nie podoba ;c

Ale robisz naprawdę ładne postacie :)

Charionette 20.02.2014 17:59

Dziękuję za opinie :love:

Dziś czas na Madie:

Pink Panther 20.02.2014 18:05

Za dużo piegów! Madie wygląda jakby miała ospę ;x Wydaje mi się też, że Simka ma zbyt duże usta i jakieś dziwne oczy. Brwi też troszkę za wielkie. Ale podobają mi się te rozpuszczone włosy i w ogóle ich kolor :)

Searle 20.02.2014 18:06

Madie to śliczna pieguska. Ma piękny kolor włosów i te szmaragdowe oczy... :) Niestety coś jest niepokojącego w rysach jej twarzy :P

Diana 20.02.2014 18:11

Cytat:

Napisał Pink Panther
Za dużo piegów! Madie wygląda, jakby miała ospę ;x

O tak. I zbytnio czerwone te piegi. Kojarzy mi się przez to z simami robionymi celowo na brzydkich (co się stało ostatnio popularne i czego nienawidzę :P). Oczy mają jak dla mnie zbyt intensywny kolor. Ale stylizacja ładna, ciuchy i pierwsza fryzura są super. :fun: No i ładne ma te kolorowe paznokcie. :)
Jest okej, ale gdybym miała nią grać to nieco bym w niej pozmieniała. ;)

Hebe 20.02.2014 19:30

Madie wygląda nieźle. Ma ładne oczy, ale same soczewki nie powalają jakościowo. Coś jest nie tak z jej nozdrzami, a dziurki od nosa są za duże i za blisko siebie. Ma dziwną górną wargę, no i pomadka do wymiany. Kształt szczęki jest ładny ale przy ustach jest jakaś kanciasta (podejrzewam, że to wina jakiegoś suwaka). O wiele bardziej podoba mi się w długich włosach. A piegi mi nie przeszkadzają - wiele osób z jasną skórą takie ma ;)

Królewicz Grudkowego Kosmosu 21.02.2014 11:34

Strój ma fajny. I to już wszystko, simka jest nieco brzydka, głównie przez te rozmazane, wszechobecne piegi. Najbardziej podoba mi się zdjęcie 3. od końca. :)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:48.