![]() |
Odp: Ostatnia Podroz
Cytat:
Cytat:
Potrzymałam Cię trochę w niepewności :P |
Cytat:
Cytat:
|
Zapraszam na 19 odcinek serialu
http://youtu.be/cOHuC_rbHDA?hd=1 |
No, masz farta, że tak ładnie wybrnąłeś z tej sytuacji z Sarah :)
To teleportowanie się przypomniało mi scenę z "Terminatora" :P Było sporo błędów w tekście np: 'niewiem', 'z tąd'. Zwracaj bardziej na to uwagę. Poza tym kolejny dobry odcinek ;) |
|
Już jestem, jestem :)
Odcinek spokojny, bo zapewne w następnym będzie dużo akcji - przynajmniej tak wnioskuję po końcówce tej części :) Fajnie, że teraz będą przygody w piramidach - bardzo się cieszę i nie mogę doczekać. Ja w grze nie robię takich zbliżeń, więc fajnie popatrzeć na to wszystko z innej perspektywy :) Obiecuję, że następny odcinek skomentuję wcześniej, niż ten :P |
Zapraszam na 21 odcinek serialu
http://youtu.be/yUXu9Y9EWMU?hd=1 Po dosc dlugiej przerwie, pojawil sie kolejny odcinek. Z wzgledu na to, iz prace nad nim sie przeciagaly, postanowilem, iz pewne wydarzenia ktore pierwotnie mialy pojawic sie w tym odcinku, zostana przeniesione do kolejnego :) |
Doczekałam się! :P
Cieszę się, że akcja rozgrywa się w piramidach. Dobrze dobrany podkład, idealne ruchy kamerą. Jak tak pokazywałeś ich na tym czarnym tle, to myślałam, że umarli :P Pozostało tylko czekać na nowy odcinek... xD |
Niestety nie dotrzymałam obietnicy, co do prędkości skomentowania odcinka, ale lepiej późno niż w cale :)
Ten odcinek zdecydowanie trzyma w napięciu! Mnie również podoba się to, że akcja toczyła się w piramidach - aż nabrałam chęci, by swoich simów wysłać na jakieś wakacje :) |
Dzieki za opinie :)
A no, trzyma w napieciu :D Trzymal by jeszcze bardziej, gdyby nie sceny, ktore wycialem ;) Powiem tylko, ze mozna sie spodziewac wydarzenia powiazanego z odcinkiem 20... a konkretnie z jego koncem ;) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:31. |