![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi.
Elo
Mam problem.Jestem detektywem. Miałam sprawe z takim jednym gostkiem ale on stoi jak kołek. Nie da się z nim pogadać bo on stoi i stoi... Co mam zrobić?? Z góry dziex! |
Czy i gdzie jest owoc życia w Twinbrook? Nie chodzi o nasiona, tylko o rosliny.
|
Czy są już mody na szybsze uczenie się do Kariery?
|
Meliona gram niedługo w Twinbrook, ale nie rzuciła mi się w oczy nigdzie życiodajna roślina. Interesuję się ogrodnictwem, a poza tym będąc detektywem wiele, wiele domów odwiedziłem oraz ich ogrody... :)
|
Czy jak się ze złomowiska ocali zaniedbane rzeczy, to można je potem wyremontować i zatrzymać sobie albo sprzedać za jakieś fajne pieniądze? Bo nazbierałem dużo różności ale nic nie mogę z tym zrobić. Może mam za małe jakieś umiejętności jeszcze
|
Nie sprawdzalem jeszcze tego ale chyba umiejetnosc majsterkowania jest potrzebna.
@DOWN Nie ma za co. :D |
Dzięki Hefalump :)
|
Grzro mój Sim kiedy zbierał te "zniszczone" rzeczy ze złomowiska, a gdy ja je wstawiałem na parcelę to była tylko dostępna opcja "Wymień za nn" w "nn" oczywiście kwota nowego mebla. Jednakże Sim nie miał umiejętności majsterkowania, więc nie wiem jak to z tym jest, ale może umiejętność "wynalazczość" mogłaby tutaj coś zrobić... =D
|
Dziurawiec_Skąpolistny: Mój sim też jest detektywem. No i wynalazcą. Mój sim zbierał rzeczy ze złomowiska. Większość można tylko postawić na parceli, a resztę zdetonować. Uwielbiam, jak moja simka detonuje.
Czy naprawdę nie ma owoców życia w Twinbrook? Nie chce mi się uczyć mojej simki ogrodnictwa... ...ani grać kodami. |
Meliona w każdym z dostępnych otoczeń nie ma do zebrania życiodajnej rośliny... Trzeba samemu wyhodować i dopiero... :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:02. |