![]() |
Odp: Vorg
Booooskie jak zawsze ;)
Córcia śliczna, jak już pisałam w temacie z simami. Więcej, więcej, więcej! |
Dopiero teraz przeczytałam podobał mi się odcinek.:D
|
Dzięki dziewczyny :) więcej będzie w następnym tygodniu, bo chwilowo muszę skończyć bonusa do Vincent i Marco :D
|
Jak nie Vorg, to bonus - cieszy i to i to. Wypada się teraz tylko zamienić w cierpliwość i czekać. *w*
|
Ale ten Vorg wymagający :) zażyczył sobie córeczkę Lucyfera (ciekawe, czy wpleciesz tu jakiś romans?:) )
Za mało Lena na zdjęciach! Cieszę się, że w końcu pokazałaś nam szatana, aczkolwiek spodziewałam się, że będzie miał podobny odcień skóry, co główny bohater :) A propos skóry - zauważyłam, że często używasz zwrotów typu: ognisto-skóry, niebiesko-skóry, brązowo-skóry. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
ale obejdzie się bez czułych słówek i zwrotów, tego tutaj nie będzie :D co do Len'a to mogę zrobić kilka fotek i wstawić jako bonusa bo jak widzę juz się zbliża setny post ;) To, że spodziewałaś się, iż Lucuś będzie miał kolor skóry jak Vorg, to pewnie dlatego, że Len porównywał go do Szatana tak? :D bo włąśnie tak wywnioskowałam ^^ błędy oczywiście poprawię! ;) |
No no powiem Ci Rudzielcu mój kochany że nieźle to wymyśliłaś
Czekam na next odcinek :d jak zwykle:D |
Cytat:
|
Hahah Vorg ma gadane. ;) Nieźle zbeształ tego siwowłosego demona.
Coraz bardziej mnie ciekawi to FS. ^^ Czekam na ciąg dalszy. |
Vorg nieźle poradził sobie z Abosem. Jak pewnie się domyślasz: tekst o całowaniu potężnym kopem w brązowy tyłek najbardziej mi się podobał :P.
Ale ten nasz Vorguś ma wymagania :D. Ciekawe co z tego wyniknie. Ładne nowe simy. Bardzo udane ;). Czekam na kolejny odcinek :). |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:16. |