![]() |
Odp: Made by rudzielec
Ma strasznie nietypową twarz, ale to jest w niej właśnie cudowne. Powiem, że nigdy czegoś takiego nie widziałam, a szkoda. Nos faktycznie, na ostatnim zdjęciu przedziwnie wyszedł. Ale da się przeżyć. xD
|
A mnie się jej nosek podoba. ;)
Oświetlenie jest niezłe, a do prezentacji nie mam zastrzeżeń. No, może poza kratkami na ziemi. Ale simka jest genialna! Ma cudne włosy, oczy, usta, nos i wszystko! Cholernie mi się podoba. :) A jakie śliczne ma brwi! Ocenka inne nie może być: 10/10. PS Jakbym mogła się spytać, skąd jest jej skin? |
Ma bardzo dziwne policzki, jakieś takie kościste :P
Poza tym nosek jest jakby za mały :) Ale ogólnie jest śliczna ^^ 8/10 |
Panna Lu dzięki ^^ a te plamy na nosie to wina oświetlenia :P
zumzool sprawdzę na grze i dam ci znać ;) Charionette te policzki to również wina oświetlenia, za szybko robiłam te foty, na grze wygląda to ok ;) Dzięki za komentarze :) |
Ja jednak muszę napisać, że ostatnia mi się nie podoba... całościowo.
Poprzednia za to jest całkiem ładna ;) |
Ta ostatnia ma jak na mój gust za wąskie nozdrza. Poza tym, nie jest zła... ale średnio mi się podoba. 7/10
|
Albo na tym ostatnim zdjęciu tak dziwnie wygląda, albo ma nieładny nos i kości policzkowe.
Podobają mi się usta i brwi. Oczy możne mogły by być trochę takie trochę bardziej okrągłe, ale sama nie wiem. Jak dla mnie to trochę ma za długie włosy, nie podobają mi się takie, ale do twarzy fajnie pasują. Na drógim zdjęciu fajnie wygląda, bo ta twarz jest tam taka rozjaśniona, natomiast tak jak mówiłam na tym ostatnim pada jakiś cień czy coś i to tak jakoś nieciekawie wygląda. ogólnie uważam że simka jest całkiem, całkiem ładna. |
Nosek wyszedł dziwnie :P A po za tym jest świetna 9/10 [za ten nos]
|
Bardzo ładna simka, tylko nie podoba mi się nos ^^
Na drugim zdjęciu widać kratki :P |
Zauważyłam coś jeszcze... Czy ty próbowałaś 'zagryzdać' tą przerwę pomiędzy krotka grzywka a reszta wlosow? xD Na pierwszym i ostatnim zdeciu ewidentnie widze tam domalowana brazowa kreche :P
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:41. |