TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   The Sims 3: Po Zmroku - Pytania i odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=58126)

adamo030 30.10.2010 12:39

Odp: Pytania i odpowiedzi.

A wie ktoś jak mam wpisać ten kod z Debugiem? Proszę o odpowiedź

PoZmrokowiec 30.10.2010 12:58

Beata, do bąblobaru muszą być prawdopodobnie krzesła jak do barku, a nie do stołu ;) .

Adamo, chodzi Ci o buydebug on ? O ten kod na kupowanie różnych niedostępnych rzeczy? Wciskasz CTRL+SHIFT+C na górze pojawia Ci się konsola i wpisujesz: buydebug on . Wcześniej wpisz kod testingcheatsenabled true

adamo030 30.10.2010 13:00

Ok. Bo wiedziałem że on jest i go miałem ale zapomniałem ;p dzięki

Searle 30.10.2010 13:20

A jak budować w apartamentach? Pokazuje się informacja, że trzeba założyć coś na wzór wspólnoty mieszkaniowej, ale jak to zrobić?

Ilona 30.10.2010 13:41

Cytat:

Napisał Searle (Post 1318000)
A jak budować w apartamentach? Pokazuje się informacja, że trzeba założyć coś na wzór wspólnoty mieszkaniowej, ale jak to zrobić?

pisałam o tym wczoraj,ze da się jedynie usuwać ściany działowe,a okna z kodem moveobjects on,nic więcej nie zmienisz,nawet wokół budynku

Mamełe 30.10.2010 14:01

Cytat:

Napisał Searle (Post 1318000)

Wpisujesz po kolei kody w edycji miasta
testingcheatsenabled true
buydebug
RestrictBuildBuyInBuildings off

i juz mozesz budowac apartamenty lub kluby, ale szczerze mowiac blizej sie w to nie zaglebialam, bo tylko dostawialam plytki do drogi (bo nie da sie wybrac dowolnej wielkosci parceli :/)

a i próbowalam to robic tylko na pustym apartamencie.

anie_1981 30.10.2010 14:07

Cytat:

Napisał beata18ns (Post 1317968)
nic to nie daje, na tarasie sie nijak nie da, da sie w pokoju, nastepnie z pod spodu usuwamy ten dół;p i jest :D, szkoda ze sie na tarasie nie da bo strasznie chcialam

Jakie "coś spod spodu" się usuwa? Jak się buduje jacuzzi to ona ma coś "pod spodem"?

Searle 30.10.2010 14:37

Ok, dziękuję Wam bardzo. Myślałam, że jednak da się coś zdziałać bez kodów z tym budowaniem.

A napiszecie mi jeszcze, jak przejść na na kolejny poziom gwiazdorstwa? Wystarczy się zaprzyjaźnić z osobistością? A może trzeba rozwijać jakieś konkretne umiejętności?

Chryzantem Złocisty 30.10.2010 14:39

moja simka zaprzyjaźnia się z osobistościami,wykonuje okazje związane z gwiazdorstwem i chodzi do knajp.gdy dostaje coś za darmo albo zniżkę,to poziom sławy też wzrasta.

nmin 30.10.2010 14:49

Mojej Simce skoczyła jedna gwiazdka (z 3 na 4), gdy została dziewczyną pięciogwiazdkowej Osobistości.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:21.