![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi.
A wie ktoś jak mam wpisać ten kod z Debugiem? Proszę o odpowiedź
|
Beata, do bąblobaru muszą być prawdopodobnie krzesła jak do barku, a nie do stołu ;) .
Adamo, chodzi Ci o buydebug on ? O ten kod na kupowanie różnych niedostępnych rzeczy? Wciskasz CTRL+SHIFT+C na górze pojawia Ci się konsola i wpisujesz: buydebug on . Wcześniej wpisz kod testingcheatsenabled true |
Ok. Bo wiedziałem że on jest i go miałem ale zapomniałem ;p dzięki
|
A jak budować w apartamentach? Pokazuje się informacja, że trzeba założyć coś na wzór wspólnoty mieszkaniowej, ale jak to zrobić?
|
Cytat:
|
Cytat:
testingcheatsenabled true buydebug RestrictBuildBuyInBuildings off i juz mozesz budowac apartamenty lub kluby, ale szczerze mowiac blizej sie w to nie zaglebialam, bo tylko dostawialam plytki do drogi (bo nie da sie wybrac dowolnej wielkosci parceli :/) a i próbowalam to robic tylko na pustym apartamencie. |
Cytat:
Jakie "coś spod spodu" się usuwa? Jak się buduje jacuzzi to ona ma coś "pod spodem"? |
Ok, dziękuję Wam bardzo. Myślałam, że jednak da się coś zdziałać bez kodów z tym budowaniem.
A napiszecie mi jeszcze, jak przejść na na kolejny poziom gwiazdorstwa? Wystarczy się zaprzyjaźnić z osobistością? A może trzeba rozwijać jakieś konkretne umiejętności? |
moja simka zaprzyjaźnia się z osobistościami,wykonuje okazje związane z gwiazdorstwem i chodzi do knajp.gdy dostaje coś za darmo albo zniżkę,to poziom sławy też wzrasta.
|
Mojej Simce skoczyła jedna gwiazdka (z 3 na 4), gdy została dziewczyną pięciogwiazdkowej Osobistości.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:21. |