![]() |
Odp: Pokuta
Mnie się bardzo podoba twoje FS *O* I ciekawie się robi xD
|
Ja jak zwykle spóźniona xD
Ale nadal zainteresowana FS. ^^ Boskie jest. Czekam grzecznie na next. xD |
Vipera, Vipera! Widzę nowe fs, jak ja dawno tu nie zaglądałam ;) Wczoraj zaczęłam czytać twoje fs i wciągnęło mnie, genialne. Dopiero po czwartym czy piątym odcinku zorientowałam się o co chodzi z numerkami. Tak trzymaj, świetne. Są małe literówki, ale mnie osobiście to nie przeszkadza.
|
Dziekuje wszystkim :)
Niestety nie dam rady wcześniej napisać odcinka. Niedlugo mam zaliczenia, potem sesje, no i naprawdę nie będe miec czasu na pisanie. No i ostatnio coś mi się komp psuje, więc zobaczymy jak to będzie. |
No, nadrobiłam :P
Z każdym odcinkiem robi sie coraz ciekawiej, nawet mam już swoje przypuszczenia kim jest Davide, no ale nie będę nic mówic bo mogę się mylić :) Dużo opisów, bardzo fajnie złożonych w całość, czyli jak zwykle wszystko gładko prosto i przyjemnie sie czyta :) Cierpliwie czekam na na kolejny odcinek i lece nadrabiać dalej :D |
Jakoś wcześniej nie miałem ochoty zaglądać i to był mój błąd.:)
Bardzo mi się to opowiadanie podoba. Trochę jak "Oszukać Przeznaczenie".:) Czekam na nowy odcinek.:) |
Kur*a. ******** ostrzeżenie, ale to jest fenomenalne.
Cholernie nudzą mnie fotostory z romansami i zdradami, zdradami i romansami, romansami, zdradami, zdradami, romansami i ślepa miłością, gdzie głównymi bohaterami jest dwójka szalenie zakochanych w sobie ludzi: Ona - przesłodzona lala, która szuka miłości i On - niewyobrażalnie i nierealnie przystojna dupa, która znalazła swoją drugą połówkę, wszyscy bohaterowie nijacy, przewidywalna akcja, brak pomysłu na wykreowanie ciekawych bohaterów. Na tym tle wyróżniasz się. Piszesz na tyle oryginalnie, że widzisz tutaj mój komentarz. Główny bohater nie jest wyidealizowanym słodziakiem, ma charakterek i tupet. Akcja toczy się szybko, trudno przewidzieć, co wydarzy się w kolejnych odcinkach, zaskakujesz. Nawet nie mam ochoty na wyszukiwanie drobnych błędów stylistycznych czy logicznych, po prostu akcja pochłania bez reszty. Serdecznie gratuluję pomysłu i jego realizacji. mod edit: tyle się jeszcze nie kwalifikuje do warna/bana. |
Łojoj :o
Nie spodziewałam się, że jeszcze zobaczę tutaj jakieś komentarze. Bardzo mi miło;) Niestety odcinka nie zobaczycie wcześniej niż w lutym, dlatego, że mam teraz bardzo ciężki okres. Mam 8 egzaminów (zaliczenia, sesja, a w miedzy czasie kolosy) od 14 stycznia do 4 lutego. Na każdy jest od groma nauki i coś czuję, że bedę zarywać nocki :/ |
zobaczysz, zobaczysz ;>
powiem tylko tyle, ze jak wszytkie twoje opowiadania, niezmiernie mi sie podoba. malo tego ze przystojnych simow robisz, to jeszcze dobrze piszesz :C tylko pozazdrosicc i pogratulowac, tak trzymaj, czekam na nexy c: |
Wreszcie zabrałam się do przeczytania twojego FS i muszę ci powiedzieć, że wciągnęłam się, dokładnie tak samo jak w przypadku "Lerii". Swoją drogą, ciekawy motyw z tymi cyferkami. Odliczanie czasu do śmierci...
Coś mi się wydaje, że Davide zostanie bohaterem, niezależnie od tego, czy chce czy nie ;) Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:47. |