![]() |
Odp: The Sims 3 - Proste pytania i odpowiedzi.
ok mam tego wymyślonego przyjaciela moj dzieciak non stop sie z nim bawi i śpiewa ale jeszcze mi nie ożył co zrobić?
|
A w jakim wieku jest twoje dziecko ? Jeśli jest to jeszcze raczkujące dziecko to wymyślony przyjaciel ożyje jak twoje dziecko dorośnie do wieku szkolnego przynajmniej mi się, tak wydaje.
|
no jest w wieku szkolnego nie raczkuje non stop sie bawie z nim śpiewam mu i nic
|
Z tego co ktoś wcześniej pisał wiem, że aby ożywić wymylonego przyjaciela, musisz zrobić jakiś eliksir tym stołem chemicznym, i zanieść do laboratorium. Sama jednak nie próbowałam, ale ktoś pisał na forum.
ps. Z tego co widzę, pojawiło się uaktualnienie, patch. Właśnie ściągam, ale zajmuje aż 664MB. Ma już je ktoś? Daje ono coś? |
Mrufka chodzi Ci o te aktualizacje? bo jezeli tak to ja wczoraj jak wgrywałam dodatek pojawiła mi sie aktualizacja ale czy cos daje to nie wiem, tylko mam problem z zapisem gry wyskakuje błąd 12, żałuje ze ściągnełam te aktualizacje, ale dzisiaj pokombinuje
|
Cytat:
|
W najnowszej aktualizacji znajdziemy dość sporo Pokoleniowych nowości. Po pierwsze - simy otrzymają wspomnienia, będziemy mieli także możliwość ich publikowania na Facebooku. Po drugie, możemy kontrolować długość trwania każdej fazy wiekowej - co jest naprawdę bardzo fajnym urozmaiceniem gry. Po trzecie - randki - możemy zapraszać na nie innych simów, a także mamy tzw. Romantyczną reputację, która odziera nasze towarzyskie życie z szat przed Simowym społeczeństwem. Po czwarte - możemy zastosować owłosienie ciała - to jedna z większych aktualizacji Trybu tworzenia sima dodatku Pokolenia. Po piąte - w trybie budowania/kupowania, możemy filtrować obiekty.
o to co zawiera ta aktualizacja :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
aha ale ja jestem inteligentna zapomniałam dodatki skasować przed aktualizacją i dlatego błąd może mi wyskakiwać co mam zrobić? Odinstalować Pokolenia i wgrać od nowa? czy po prostu tylko skasować teraz te dodatki ?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:49. |