![]() |
Odp: simy by Einarr
Potrzebne by było zdjęcie z CAS.
Z tego co widzę to simka jast ładna, chciałabym ją jakoś ocenić xD |
Lena jest ładna, ale coś mi tak jakby nie pasuje w jej twarzy. Oczywiście nikt nie jest idealny, ale jej oczy, nos i coś jeszcze mi się nie podoba. Ale za to świetna prezentacja i simka ma ładne ubranie. : D Powodzenia w tworzeniu.
-Stephenowa. |
Cytat:
Lena ma za cienki mostek i zbyt grubą dolną wargę. 9/10 |
Simka ma nienaturalny kolor włosów. Jest zbyt żółty. Oprócz tego simka sprawia wrażenie młodej, pełnej energii laski :D
Ma ładne włosy (ułożenie) ale makijaż jest okropny. Cień do powiek żółty i zbyt mocny puder. 6/10 |
dziękuję Wam bardzo za komentarze, no niestety wyszedłem z formy, ale może kiedyś się poprawię ;)
|
Cytat:
Makijaż i kolor włosów do zmiany, poza tym górna część nosa mogłaby być trochę szersza. |
Ale fajna :D Od razu zyskała moją sympatię.
Jest oczywiście parę rzeczy do zmiany: przede wszystkim kolor włosów (faktycznie zbyt żółty) i szerokość nosa. |
Lena jest śliczna, cudo po prostu ;)
Bardzo podoba mi się kolor włosów - taki "miodzio" :) 10/10 |
Ogólnie nie lubię simów z "trójki", bo są brzydkie, szerokie i przeważnie nic się z nimi nie da zrobić. W większości absolutnie nie trafiają w mój gust, a mi jeszcze nigdy nie udało sie stworzyć chociażby przeciętnego sima. Moim zdaniem trzecia część to lekki niewypał, jeśli chodzi o wygląd simów.
Ale Twoja Lena akurat mi się spodobała. Słodka jest, a pierwsze zdjęcie jest cudne ^^ Dałabym tylko inny makijaż, zmieniła kształt oczu i szerokość nosa, bo taki wąski wygląda nienaturalnie. A nawiasem dodając, przejrzałam Twoje simy i spodobał mi się też Zack. Taki naturalny mi się wydał. |
Dzięki za komentarze ;)
Ktoś jeszcze? |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:40. |