TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Zostań gwiazdą (Showtime) - przedpremierowe dyskusje (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=62143)

Karel13 03.12.2011 07:24

Odp: Showtime - Podsumowanie

Coś okropnego... Chyba przestanę kupować simsy.
Wchodzi magia, gwiazdorstwo i online. Z tego ostatniego mogliby zrezygnować.

Aperlaxive 03.12.2011 08:22

Na magię się cieszę, gwiazdorstwo już jest, ale online mówię NIE!
A jak ktoś nie ma neta? (tak jak moja koleżanka)

Damian 03.12.2011 08:34

Cytat:

Napisał Absolem (Post 1478462)
Litości! Jak już ktoś wstawia tłumaczenia z translatora to niech się wysili i to zredaguje! Myślę, że najpopularniejsze forum o simsach w Polsce zasługuje na to... to tyle złośliwości, ale konstruktywnej z mojej strony.

Co do samych informacji, nie brzmią zbyt oryginalnie... miał być dodatek, którego jeszcze nie było a tu szykuje się jakiś dziwny misz masz gwiazdy z TS1 i Własnego Biznesu z TS2 oraz Kariery i PZ z TS3...

Poza tym możliwość wysyłania swoich simów do gry znajomego... to mnie utwierdza tylko w tym, że TS4 będzie jednak online, lub z możliwością gry online...

Poprawiłem :P

The Sims™ 3 Showtime Edycja Limitowana
W Edycji Limitowanej otrzymasz ekskluzywne treści takie, jak bonusowe miejsce oraz scenę dla Twoich Simów!
Twój Sim żyje na bogato, gdy może się podłączyć do swoich znajomych! Po raz pierwszy gra The Sims™ 3 Showtime wprowadzi do Twojej rozgrywki funkcje społecznościowe, w tym Paszport, oraz wiele nowych funkcji, które pozwolą na wysłanie Twojego Sima do rozgrywki znajomego, gdzie będzie mógł pojawić się naprzeciwko jego podopiecznego! Będziesz mogł także rozmawiać z przyjaciółmi, publikować wiadomości i zdjęcia na tablicach swoich znajomych!
Najważniejsze cechy:
Twoi Simowie pogrążać się w marzeniach jako piosenkarze, wykonawcy, magicy, DJ-ie. Oglądaj ich drogę do sławy, lub totalną katastrofę.
Wiele nowych funkcji społecznościowych - chat z przyjaciółmi, wysyłanie postów na tablice, zmiany statusów, tworzenie list znajomych.
Wysyłaj swoich Simów do rozgrywek znajomych i miej Simów przyjaciół w swojej grze!
Twórz własne miejsca! Zbuduj salę koncertową, ogromny stadion, czy niezależny klub. Twój awans zawodowy orazy wyniki Twoich Simów są uzależnione od tego, jak zbudowana jest scena (?).
W Edycji Limitowanej pobierz ciekawe miejsce i scenę dla Twoich Simów!

Źródło: Simowie.info

sebi27 03.12.2011 09:05

ja właśnie chciałem online i dobrze ale trochę nie podoba mi się to że to powinno być w po zmroku : dj,gwiazdy z paszportem.A to ma być połączenie czasu wolnego z dodatkiem z jedynki "gwiazda",i to ma być takie jak własny biznes to gwiazdorstwo jak tak to się nie popisali nie powinni tak łączyć wszystkiego w jedno powinni skupić się na jednym temacie i go dobrze dopracować ....-takie jest moje zdanie

Vanitas 03.12.2011 09:45

Chyba zbliża się pierwszy dodatek do ts3 którego nie kupię, jak ktoś chce gadać ze znajomymi podczas gry w simsy niech założy sobie konto na facebooku.
Zresztą drugie Po Zmroku jest mi chyba niepotrzebne :|

Levkoni 03.12.2011 10:58

Na razie nie tragizujcie... Nawet nie wiadomo, czy te informacje są prawdziwe. To, że jakiś portal RZEKOMO odkrył te informacje na stronie Origin, może być zwykłą bujdą na resorach...

Searle 03.12.2011 11:12

Chyba ich pogięło? Ja nawet mam zamiar wyłączać neta podczas gry, by mi nie zamulała, a tu mam grac on line? I co, to też połączą z Facebookiem?
Już jest Sims Social. Coś takiego nie jest nam potrzebne!

Ejak 03.12.2011 11:52

Jak tak ma to wyglądać, to w 50% już wiem, że nie kupię.

Aperlaxive 03.12.2011 14:06

A jak ktoś nie ma neta?!
No właśnie... W ogóle tomi się to nie podoba:(

Levkoni 03.12.2011 15:07

Ogólnie to facebookowe szaleństwo jest do du**. Już niech nie przesadzają, jak chcę pogadać z kimś to sobie napiszę do niego, albo spotkam się osobiście, a nie w grę wciskać to... Po za tym to żałosne, żeby jeszcze dzielić się wspomnieniami simów tak jak to ma miejsce w pokoleniach. A już całkiem do szczęścia moich znajomych jest potrzebny mój sim... JASNE!

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:59.