TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Zostań gwiazdą - wrażenia z gry (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=62769)

miłośniczka zwierząt 13.09.2012 21:28

Odp: Zostań gwiazdą - wrażenia z gry

Gra całkiem fajna jak na razie to przetestowałam piosenkarkę i fajna profesja ale najbardziej mnie irytują zlecenia bo moja simka na nic innego praktycznie czasu nie ma. Udało jej się, o dziwo znaleźć narzeczonego i ma 2 punkty gotowania a więcej umiejętności nie rozwinęła ze względu na te zlecenia. Miała jeden udany występ i jak na razie nie ma czasu na więcej występów a niedługo będzie ich miała jeszcze mniej bo będzie w ciąży z narzeczonym. Na razie miałam 2 błędy jeden zabawny drugi mniej zabawny bo simka się, w ścianie zaklinowała a kod resetsim nie pomagał i musiałam burzyć ścianę a ten zabawny błąd był taki że simka bez cenzury nago chodziła i wykonywała te zlecenia.

Aperlaxive 13.09.2012 21:40

Hmm, powiem szczerze gra po jakimś czasie się nudzi (tak jak mi), aczkolwiek warto kupić, chociażby ze względu na obiekty...

Laselight 13.09.2012 22:21

Na początku po instalacji miałam często wywalanie i błąd zapisu 12 , który mi jakoś minął.
W Edycji limitowanej jest super lokaj. Obiekty mi się bardzo podobają , tylko damskie fryzury zostawiają wiele do życzenia. Miasto jest cudne.

Co do profesji to mnie wkurza to , że w innym mieście mam dużo piosenkarzy , na festiwalach nikt nie występuje.

oceniam dodatek na 7/10

miłośniczka zwierząt 14.09.2012 11:10

Zgadza się, miasto jest nawet fajne ja bym powiedziała że bardzo fajne ;). Najbardziej podoba mi się plaża i park ;)

Aperlaxive 14.09.2012 12:46

Miasto ma taki swój klimat, za który je uwielbiam...
Jak dla mnie jest o wiele lepsze niż Bridgeport...

miłośniczka zwierząt 14.09.2012 16:10

ale też i błędy mi dzisiaj simka zniknęła stała się, niewidzialna po tym jak zaszła w ciąże więc teraz gram na nowym zapisie nową rodzinka i zobaczymy na razie nie będę się u swoich simów o dziecko starać.

Levkoni 15.09.2012 20:11

Miasto ładne, ale trochę małe, niewiele ma zakamarków tajemniczych jak choćby SV czy AP. No i ta nowa nora dla złodziei... jest piękna, aż żal mnie ściska, że EA zrobiłą z tego budynek dla kariery przestępczej, aż się prosi, żeby zrobić z tego studio filmowe z PZ.

miłośniczka zwierząt 16.09.2012 18:31

No cóż widocznie twórcy dodatku mieli akurat taką koncepcję ;). Ja jak na razie cieszę się, tym że na nowym zapisie jakoś specjalnie nie mam błędów. Najbardziej podoba mi się, kariera piosenkarza magik nie jest zły ale jakoś wole piosenkarza.

BijouLilu 22.09.2012 09:53

Czy w The Sims 3 Zostań Gwiazdą, występuje Katy Perry? Tak z ciekawości. Bo nie wiem czy można ją znaleźć?
Miasto mi się nie podoba. -.-"

ultraviolence 25.09.2012 15:26

Cytat:

Napisał BijouLilu (Post 1582298)
Czy w The Sims 3 Zostań Gwiazdą, występuje Katy Perry? Tak z ciekawości. Bo nie wiem czy można ją znaleźć?
Miasto mi się nie podoba. -.-"

Nie, nie występuje.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:40.