![]() |
Odp: Aktualizacja gry 1.36
Cytat:
W opisie zmian cieszy mnie punkt pierwszy, a mianowicie: "Usunięto problem wywołujący załamanie się gry, gdy włączona jest opcja Data Execution Prevention". Nie do końca wiem, o co chodzi z tą opcją, ale mam nadzieję, że skokowe działanie gry przejdzie do historii... Po instalacji ZG, trójka stała się dla mnie NIEGRYWALNA. |
Mi osobiście aktualizacja nic nie popsuła, wszystko chodzi idealnie :) Nie będę mówić, żeby aktualizować, bo nic się nie stanie, bo potem będę wytykana palcami "o! to przez nią popsuła mi się gra!" ;d Jednakże u mnie wszystko jest w jak najlepszym porządku.
|
Nie rozumiem jak gra się może popsuc przez kogoś. Gra się psuje albo przez naszą głupotę albo przez to, że EA przeoczy jakiś błąd... Ot co. Tak czy siak ja obstaję przy tym aby grę aktualizować jednak :). Najwięcej problemów z tym mają piraci.. (oczywiście to nie reguła ale zazwyczaj niestety smutna prawda). Ja przenigdy nie miałam z tym problemów. Zawsze wszystko było ok :/
|
O, miałem tą wadliwą aktualizację (tą od zG którą usuneli) i wszystko mi działa. Nie zauważyłem zmian, poza dwoma ikonami w laucherze (?) XD
|
Ja na razie wolę nie aktualizować. Możliwe, że znowu wyjdzie łata do tej łaty. Poczekam do kupna dodatku i wtedy zaktualizuję.
|
A ja mam pytanie czy jak zainstaluje Diesla bądź teraz te Nie z tego świata to będzie wersja nowsza niż aktualizacja? Bo kupie, ale nie wiem jeszcze czy Diesla czy NZTŚ. Może ktoś powiedzieć?
|
Aktualizacja gry 1.38
Na angielskiej stronie Simsów 3 możemy zobaczyć informację o aktualizacji do NZTŚ 1.38. Link poniżej. Z tego źródła mam informację
http://www.thesims3.com/community/ne...012#-933399403 |
Odp: Aktualizacja gry 1.38
Jak ktoś będzie wiedział, co dokładnie dostał wampir, proszę napisać.
|
Cytat:
|
Tutaj macie wszystko o nowej aktualizacji po polsku
http://sims.arhn.eu/2012/09/co-noweg...alizacji-1-38/ |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:11. |