![]()  | 

Odp: Rodzinki Einarr'a 

Maia♥ prześlij mi ją.. będzie jak znalazdł dla Frediego<3. Wampirki rulez:D( je zdzierżam, ale jak pomyśle o super natural to mnie szlak trafia) pinknie!! Einarr wielbie cię! 
	 | 

Jaaaj Maya wyrosla na sliczna nastolatke ;D piekna z niej wampirzyca ^^ Amelia wkoncu bedzie szczesliwa...mam nadzieje ;) czekam na kolejne fotki, a okolica cudowna jest, ja sama nie mam jej wiec...xD 
	 | 

Maja jest bardzo słodka, a jako nastolatka piękna <333 Amelia i Kai do siebie pasują  i mam nadzieję, że chociaż im sie ułoży, Maja zaakceptowała nowego tatusia i jako rodzina wspaniale się prezentują :)  
	Uwielbiam tą historię, czekam na wiecej :)  | 

Cytat: 

No to ciekawie się porobiło ;D Wiedziałam, że będą razem, czułam to xD Maja jest śliczna *_*  | 

Maja jest cudowna! Podziwiam, haha.  
	Też zwróciłam uwagę na tego 'Franka'.. Hahaha, błąd? :> Tak czy siak, dobrze że u nich się układa. Czekam na więcej. :)  | 

tak, w jednym zdaniu się pomyliłem i zamiast Kai, napisalem Franek. 
	dzięki za komentarze!  | 

Urocze wampirzyce a Kai wpasował się w rodzinkę jak ulał. Maja wygląda bardzo korzystnie w bieli.  
	Czy da się jeszcze przed urodzinami wpłynąć na strój i fryzurę jakie sim będzie miał po wejściu w nowy wiek, czy to wszystko loteria? Moje simy dostają chyba najgorsze ciuchy z możliwych.  | 

Maja jest śliczna! ;D Ciekawie się robi, pewnie dziewczyna niedługo będzie miała rodzeństwo? 
	 | 

Jakim cudem ja pierwszy raz ten temat widzę, a czytam prawie wszystkie opjg. :O Maja jest urocza, a Kai szekszy. :D Ciekawe czy Emil i Amelia, więdzą co się z Frankiem stało... Jakoś nie pokazałeś żadnej żałoby etc. Przy okazji zrób im jeszcze jedno wampirzątko. Kurczę, w dwójce wampiry są takie drętwe, te trójkowe są za to naprawdę fajne. >.< Będę wpadać. 
	 | 

Kiedy następny odcinek? ;) 
	 | 
| Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:22. |