![]() |
Odp: Sims 3 Seasons- przedpremierowe dyskusje.
Wydaje mi się, że to będzie jak kopnięcie prądem. Albo cię osmali, albo death. +.+
|
Choroby będą (według pytań i odpowiedzi), ale mi się też wydaje, że ta błyskawica będzie zabójcza... :P
|
Już nie mogę się doczekać. Teraz tak się zastanwiam nad NZTŚ, a Seasons, bo nie wiem czy mól laptop wytrzyma jeszcze dwa dodatki. Ale chyba wybiorę Seasons
|
Ja wątpię, żeby mój komputer to wszystko przetrwał, więc odinstaluję sobi WP i Zwierzaki. Kariera i 4PR chyba pójdą, nie? :D
|
A to ilość dodatków wpływa na stabilność gry? Na dłuższe się ładowanie to możę bym powiedział, ale poza tym nie zauważyłem, żeby mi jakoś zamulała, no tyle, że miejsca na dysku coraz więcej trzeba mieć ;p
|
U mnie gra sie zcina, kiedy mam ich dużo (albo z jakiegoś innego powodu, tego nie wiem), dlatego tak martwię się o wymagania Seasons ;)
|
Ja się, o wymagania nie martwię bo i tak, w grudniu kupie laptopa ;) i dopiero wtedy zacznę grac w the sims 3 . Ja kupie i jeden i drugi dodatek. A 4 PR zapowiadają się świetnie.
|
Mi się gra zaczęła ścinać po instalacji Pokoleń, wcześniej chodziła płynnie jak marzenie. Mam tak, że co parę sekund gra się przytnie na sekundkę lub dwie. Przyzwyczaiłam się już jednak do tego, ostatecznie mi się zawsze Simsy cięły.
Ale mniejsza, ja już kupiłam NZTŚ, mam nadzieję, że nie będzie to dla mnie taki niewypał, jak WP. Od wieków nie wysyłałam żadnego z moich Simów na wakacje. Z WP to korzystam tylko ze skrzyń do chowania drobnych obiektów i paru innych drobiazgów. No mam mimo wszystko nadzieję, że nie będę żałowała zakupu NZTŚ. Co do Pogody, to oczywiście nie mogę się jej doczekać. Najbardziej jak dotąd, podoba mi się pływanie w oceanie i pływanie na materacu. Może materaca da się też użyć w basenie... Moi ludzie mają zwykle duże baseny. |
anie w zapowiedzi czy jakiejś innej notce od EA była informacja, że będzie można pływać na materacu i w morzu i na basenie, a nawet na oceanie, ale nie wiem, czy z tym oceanem to EA po prostu poniosło, czy się szykuje cosik innego ;P
A co do cięcia to taka natura simów, zawsze się przytną to tu to tam. A przy Seasons faktycznie mogą być znacząco większe wymagania. |
no wymagania się podniosą jak ktoś ma dużo dodatków tak, więc dlatego też ja postanowiłam że kupię laptopa ;) żeby móc grać w the sims 3 .
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:54. |