![]() |
Odp: Opowieści Cytrynowej Wiśni
Rozalia siostrą Marty czegoś się nie spodziewałam!
Super odcinek! Czekam na następny:) Moja siostra się nazywa Magda i ma koleżankę Martę:D |
Hmmm... Zawsze piszecie, że czekacie na następną część i prawdę mówić nie wiem czego ode mnie oczekujecie :|
MPS - czytałeś poprzednie części? |
Chyba muszę se jeszcze raz tę przeczytać :P
|
Oł, dużo się pozmieniało. ;> Dawno mnie tu nie było, muszę częściej odwiedzać ten temat. Nie spodziewałam się, że połączysz te dwie rodziny... Na miejscu Marty nie zaprzyjaźniałabym się za mocno z Magdą, nie polubiłam jej. Rozalia natomiast jest strasznie oschła, ale kto by nie był. Kamil faktycznie ma coś z dziewczynki. :) Jestem ciekawa co teraz wymyślisz. Może Magda będzie jak ciotka i porwie córeczki Marty?:O Ablo uwiedzie jej męża. Podpali, okradnie - whatever. Może jednak to kolejna ściema i wcale nie są rodziną?
Fajna historia się z tego zrobiła, serio. Czekam na następny i oczekuje, że nie dasz swoim simom ani chwili spokoju. :) |
Drogą dedukcji doszedłem [bez skojarzeń] do rozwiązanie :D. Kiedy zacząłem czytać OJSG, była już rodzina Polnagich. Z tego powodu nie znałem Rozalii [aczkolwiek zamierzam ją teraz poznać xD].
Mam nadzieję, że Marta w końcu znajdzie swoją prawdziwą rodzinę [i że nie okaże się np. że jest spokrewniona z własnym mężem, co w sumie byłoby zabawne :D]. I jakoś tak nie wiem, co się dzieje z Lucyną [może coś przeoczyłem znów... Starość nie radość :P]. |
Dobra, no to tak,
Przede wszystkim witam znów Flo, szczerze powiedziawszy to masz ciekawe pomysły i specjalnie nie chcę abyście się przywiązywali do Magdy, ona ma być taką postacią raczej drugoplanową, może nawet trzecio. Mroczny Panie- O.o teraz ja nie wiem o co chodzi. Przecież w ostatnim odcinku znalazła ją rodzina O_o i dlaczego wspomniałeś o Lucynie? A tak właściwie to chciałam was zapytać czy chcecie abym grała Rozalią czy Martą, czy może obie w odcinku? |
Ja uważam że Rozalią bo dawno nią nie grałaś.
|
Już jestem w miarę zorientowany, kim jest Rozalia, ale wolałbym, abyś pozostała przy Marcie :P A o Lucynie wspomniałem, bo jakoś przyszła mi na myśl xD
|
ROZALIA!!!!!!
jak ja za nią tęskniłam, o mamuniu :D fajnie, że połączyłaś obie rodzinki, super sprawa :P Marta widzę, że układa sobie życie, ale to dobrze :3 Należy jej się po tych wszystkich przeżyciach! Jak się okazuje, ma liczną rodzinkę, ale to też dobrze :P Musisz koniecznie pokazać te dwie małe śliczne dziewczynki od przodu, bardzo chciałabym je zobaczyć ;) Bazyli Wielka Stopa znowu powraca i jak Mateusz urósł! :3 Czekam, czekam na więcejjjj :D |
Łohoho, znów jakieś dziwne kobiety pukające do drzwi i podające się za rodzinę :D W dodatku od progu pchające się do mieszkania :P Przyznam, że gdyby nie Rozalia, to bym Magdzie w ogóle nie uwierzyła. Jakaś taka roztrzepana, nie wzbudza zaufania. Mam rozumieć, że ciotka porwała Martę i od razu oddała ją do sierocińca? Szkoda, że nikt z opieki nie rozpoznał w maleństwie zaginionej dziewczynki :( wszystko mogło skończyć się zupełnie inaczej, mała wróciłaby do domu i miałaby dzieciństwo bez traumy. No ale wtedy nie miałabyś o czym pisać :P Co do wyboru bohaterów, to ciężka sprawa. Mogłabyś właściwie pograć trochę Rozalią, a potem wrócić do Marty, ale sama nie wiem... Chyba najlepszym rozwiązaniem będzie to, gdy historia będzie toczyć się jednocześnie u dwóch rodzin. Pozdrawiam :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:33. |