![]() |
Odp: Tuckerowie
Hahahahahah xD Kocham to OJSG <3 Najlepsze z najlepszych :D
Gdybym miał opisać to, co mi się podobało, zabrakłoby mi doby :P A zakończenie? Swietnw! Będzie dzieciaaaak :> Czekam na więcej ;) |
Jeszcze na żadnym OSJG nie ubawiłam się tak bardzo, jak na tym.
Powtórzę się, ale twój pomysł jest świetny i wyszedł ci naprawdę dobrze. Helga Forever!!! <3 |
ależ Gio, było mówić że szukasz partnera dla Helgi!
oto Craig Thompson. ma 49 lat i trójkę dzieci, obecnie JESZCZE żonaty, kryzys wieku średniego także w pakiecie :D miłośnik Henryego Choosera, właśnie znajduje się na etapie poszukiwań neonowego dresiku. generalnie nie najlepsza partia, z rodziną i wgl, ale dla Helgi jestem skłonna wiele poświęcić ;d a oto reakcja kandydata po przeczytaniu tego wyżej: http://i.imgur.com/RCrdo.jpg nie no, oczywiście to wszystko żart, ale podeślij Helgę! :3 |
Świetne OSJG, po prostu szczerzę się do monitora, kiedy je czytam :)
|
Dzięki za komentarze! :D
Cytat:
anie_1981 - dzięki, wreszcie ktoś pokazał, że photoscape do worda to jak paint do photoshopa. I w dodatku multum innej roboty do tego :| Dlatego zostaję przy wordzie i picassie + świetny obrazek :d Czyżby Lara Croft? :P Cytat:
Plus jeszcze jedno: spakować Wam Helgę, ok. Jak tylko się uporam z simami (błąd zapisu nr 16, jeszcze nie miałem czasu tego naprawić) to postaram się coś wykombinować :D Dzięki za takie cudowne komentarze :D Opłynąłem *****istością..... |
Ten odcinken jest supernen ! :3
Julkaken czekanken na szóstego ludzien Tuckeren xD |
Cytat:
|
Można by jakiś plebiscyt zorganizować! :P Ale to jeszcze nie teraz :D
|
Dla Helgi to nawet Joe może zmienić orientacjen <3
Kiedy nowy odcinek, Gio? ;) |
Ja mam adoratorów dla niej m.in. Pan Toyota z ekipen , Nathanek Ch. , Pan Pajaces , Harry L. , Ridż kto tam jeszczen.
W niedzielen ich pokazen. Ps. 100th posten |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:55. |