![]() |
Odp: Simstory by Sqiera
CO O-NA WY-PRA-WIA?? :O
Zatkało mnie kompletnie po tej akcji z Alexem. Lubiłam go, ale teraz dużo stracił w moich oczach, tak wykorzystać pijaną eks, no doprawdy.. Mila z kolei powinna przygody z alkoholem zakończyć na oglądaniu etykietki butelki, skoro robi później TAKIE rzeczy, jestem zbulwersowana ;) Naprawdę komplikujesz jej życie, chcę, ba, MUSZĘ widzieć,co będzie dalej. Swoją drogą Alexowi dostanie się chyba niezły opieprz.. A z Roberta niezły romantyk, zmieniam front, Mila ma być z nim :) |
i kill you ! :((
Mam focha na Milę. Ona łamie serce Robowi,jak ona tak może ! :< Alexa też nie nawidzę Kradziej ludzkich serc >3 Ale bonus jest świetny,jak niewiadomo co ! XD A,jeszcze jedno : spójrz na te oczy,one są złowrogie ! :D http://i.imgur.com/4NsoW.jpg?1?8663 |
@up: czy mam się bać ?? Spodziewałam się większej "burzy" :D
nikt nie powiedział, że będzie łatwo :) ale dzięki temu przynajmniej nie jest nudno ;P |
Teraz też jestem za Robem! :D Chociaż może w kolejnych odcinkach coś się zmieni? ;) Uwielbiam twoją historię i zawsze kiedy wchodzę na forum sprawdzam czy nie dodałaś czegoś nowego! :D
|
Sqierko,jak chcesz większą burzę niezadowolenia,to mogę ci ją sprawić :D
Masz natychmiastowo dać następny odcinek,albo foch bez odwołania xD |
spokojnie, na wszystko przyjdzie czas :D ale postaram się, żeby było ciekawie :P
|
no to Mila namieszała.. ciekawe jak z tego wszystkiego wybrnie. Kiedy planujesz bachorki? :D (haha nie mogłam się oprzeć :))
|
No ładnie przespała się ze swoim byłym, ale takie jest życie, krew nie woda
zobaczymy co będzie dalej oby nie zaciążyła :D |
CZY JĄ POGIĘŁO?
Ma takiego wspaniałego Roba, A IDZIE DO ŁÓŻKA ze swoim byłym? O nieeneinienenennieienieenieniei. Rob jej tego nie wybaczy ; c |
Sqiera , masz u mnie ogromny szacuneczek, Brawo!!
jestem z Ciebie dumna, że tak piszesz. Ale Mila? kurde co ona robi przecież..Robert jest taki cudowny♥ a jego zimowa stylówa.. boże jest cudowny<3 i kocha ją to widać. I to łóżko z Alexem. WTF?! |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:32. |