![]() |
Odp: Studenckie Życie - proste pytania i odpowiedzi.
joko_88, wystarczy wpisać kod testingcheatsenabled true i kliknąć na sima z wciśniętym Shiftem oraz wybrać Edytuj w trybie tworzenia sima. Lub użyć Master Controllera od NRaasa, ale to mod.
|
U....
Totalnie zapomniałam o tym kodzie, że ma taką możliwość odkąd można w szpitalu mieć zabiegi chirurgiczne :) W sumie nigdy nie używałam go jesli chodzi o zmianę wyglądu. Dzięki. Myślę, że chyba właśnie zapewniłeś mi kolejne godziny spędzone przed kompem :] :) |
Mam pytanie - czy jeśli simorośl długo nie dostanie wody, to umrze?
|
Jak mieć dziecko s simoroślą ? od kilku dni się o to staram i nic nie wychodzi.
|
bo trzeba jakies nasionko zrobić w tym laboratorium co doszło i zasadzić, a potem Ci wyrośnie :)
|
Mam pytanie- czy te 3 nowe kariery są dostępne dla wszystkich czy tylko dla pięciogwiazdkowców w danej grupie społecznej?
|
Cytat:
|
I jeszcze- jak wyglądają te kariery? To są profesje czy pracuje się w normalnym, wyznaczonym miejscu?
|
Grałam tylko jako rzeczoznawca sztuki i była to praca w wyznaczonym miejscu, więc podejrzewam, że reszta tak samo.
|
Nie mam pojęcia czy to pytanie już było, bo nie mam czasu na czytanie wszystkiego, ale gdzie znaleźć Simorośl? Gram już 2 tygodnie simowe i jeszcze jej nie spotkałam.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:47. |