TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Cztery Żywioły (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=329)
-   -   Cztery żywioły 2012 - Zadanie trzecie - głosowanie (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=64702)

Kenny McCormick 29.01.2013 22:25

Odp: Zadanie trzecie - głosowanie

Meggie, przeczytaj regulamin O.o NIE BYŁO NIC O DYSKWALIFIKACJI DRUŻYNY [ale jak pewnie zdarzyłaś zauważyć, my zrezygnowaliśmy!], co najwyżej użytkownika :3 http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=64365 ktoś napisał takie dlugie, nudne coś,ale co poradzić, należy to przeczytać, więc zachęcam Cię do lektury :3

Kicaj 29.01.2013 22:45

@Kenny, osoba, która (tak jak Ty) gardzi regulaminem, niech się nie wychyla i nie poucza w tym temacie -,-

Cytat:

Napisał Gingers (Post 1646730)
Oczywiscie, moge pokazac glosy o ile dostane na to zgode innych administratorow (bo to wkoncu prywatne glosowanie).

"Prywatne", no właśnie. Ja bym raczej zapytała użytkowników czy chcieliby się ujawnić w kwestii głosowania, które notabene było anonimowe.

Jeśli chodzi o samego Gina - jest dobrym organizatorem, nie przekazywał żadnych informacji, ba - średnio się odzywał (a szkoda, bo fajny gość etc.). Wszelkie posądzanie go o stronniczość, fałszowanie czegokolwiek, etc. uważam za całkowicie nieracjonalne i śmieszne. I ogółem myślę, że wali go i całą naszą grupę, czy będziemy pierwsi czy ostatni w tych zasranych 4Ż, które miały być fajną zabawą, a w tej chwili okazały się jakąś dziecinadą. Tyle ode mnie.

rudzielec 30.01.2013 09:39

Cytat:

Napisał Kicaj (Post 1647066)
@Kenny, osoba, która (tak jak Ty) gardzi regulaminem, niech się nie wychyla i nie poucza w tym temacie -,-

napisała osoba, która sama kiedyś złamała regulamin :3
w sumie ja też kiedyś złamałam, ale nikogo próbuję pouczać w ten sposób.

Cytat:

Napisał Kicaj (Post 1647066)
Cytat:

Napisał Gingers (Post 1646730)
Oczywiscie, moge pokazac glosy o ile dostane na to zgode innych administratorow (bo to wkoncu prywatne glosowanie).

"Prywatne", no właśnie. Ja bym raczej zapytała użytkowników czy chcieliby się ujawnić w kwestii głosowania, które notabene było anonimowe.

ahahahahaha! śmiech na sali! halo, śmieję się, słyszycie?!
zgoda innych administratorów? czy oni byli organizatorami konkursu? czy brali JAKIKOLWIEK udział w tym konkursie?
podpowiem wam: NIE.
zasłanianie sie administracją jest śmieszne, jeśli na forum ma się władzę absolutną :)
Pytanie userów o zgode? PARANOJA! tam nie ma imienia, nazwiska, czy adresu zamieszkania, są tylko nicki! a część wypowiedziała się już, że chcieliby poznać wyniki głosowania, nieprawdaż?

Reszty nie skomentuję, bo nie ma czego :)
A odpowiedź na ujawnienie głosowania jest dla mnie teraz bardzo jasna.
Już chyba nic, dodawać nie muszę :3
Wszędzie przekręty!

Kicaj 30.01.2013 09:57

Gratuluję niesamowitej zdolności przekształcania każdego kontrargumentu na swoją korzyść.
I nikogo nie pouczam w kwestii regulaminu, którym w oczywisty sposób gardzę (choć jako nieliczna najprawdopodobniej go znam), tylko wskazuję Kennemu, iż mógłby sam tego nie robić.

Wiem, że nie ma tu żadnego imienia, nazwiska czy innych danych osobowych, które są chronione prawem, aczkolwiek może ktoś sobie nie życzy ujawniania własnego głosu? Pomyślałaś o tym w całym swoim jakże dojrzałym fochu? Kilka osób na ponad pięćdziesiąt, które zagłosowało, to trochę mało. Ale zapewne się mylę i Ty mi to ładnie wyjaśnisz.

Tak, wszędzie przekręty. Wszystkim zależy na jakimś gównianym 4Ż i równie gównianej nagrodzie.
<"gówno" wg regulaminu nie jest przekleństwem>

rudzielec 30.01.2013 10:13

Dupa to też nie przekleństwo, a ja mam w dupie wygraną w tym konkursie :)
Skoro ktoś się boi ujawnić swojego głosa, to po co głosował? Ja tam na przykład głosowałam na ogień i nie boję się tego powiedzieć, bo nikt mnie za to nie zabije.
Jeśli o mnie chodzi, to koniec dyskusji, bo mam "bardzo dojrzałego focha", a skoro już wam tak przeszkadza mój wiek, którego się czepiacie na każdym razem (brakuje innych argumentów, czy jak?), to dodam tylko, że już mi się nie chce dyskutować z dziećmi, poczekam, aż przyjdzie ktoś dojrzały i się wypowie.

Vipera 30.01.2013 10:42

Cóż, widzę, że zostałam zignorowana, to się przypomnę, a co! :P

http://forum.thesims.pl/showpost.php...2&postcount=87
Zaproponowałam dwa rozwiązania. Kłótnie są zbędne.

Meryam 30.01.2013 10:47

Ja chcę tylko zaproponować, żeby wszyscy łaskawie się zamknęli.

Słodki Pan Ciastek 30.01.2013 12:06

Wiecie co moim zdaniem grupa powietrza zaczyna zachowywać się tak dziecinnie, że nie powiem. O i zaraz będą lecieć posty w stylu: Ale to oszuści, ktoś musi zareagować na to co oni robią. A powinno być tak: Dobrze przepraszam jeśli kogoś uraziłem, nie będę się kłócić.
I do ludzi, którzy nieustannie czepiają się wieku rudzielca. To tylko i wyłącznie jej sprawa. Może spodziewaliście się czegoś innego po dojrzałej osobie, ale jak widać rudzielec nie wierzy, że Kenny mógł zrobić coś takiego. Sam nigdy bym nie podejrzewał Kennego i dalej mam nadzieję, że czegoś takiego nie zrobił. To była jego prywatna wiadomość... sam byłem namawiany na głos, ale was zaskoczę. Nie przez powietrze i nie na forum tylko gdzieś indziej.

...

Meryam 30.01.2013 12:11

Cytat:

Napisał Słodki Pan Ciastek (Post 1647248)
To tylko i wyłącznie jej sprawa.

Cytat:

Napisał Słodki Pan Ciastek (Post 1647248)
To była jego prywatna wiadomość...

Ty chyba żartujesz.

Słodki Pan Ciastek 30.01.2013 12:16

Cytat:

Napisał enobaria (Post 1647250)
Ty chyba żartujesz.

Nie wiem czemu może mi wytłumaczysz?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:57.