TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Archiwum [TS3] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=592)
-   -   Simowe Lowe (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=65122)

Kestrel 03.11.2013 12:16

Odp: Simowe Lowe

No to faktycznie zdrowo przekombinowałeś z tym nosem i ustami. W nosie wszystko za duże, a usta... Za spiczaste, za wielkie, łuk kupidyna za głęboki. Wyglądają jak od monstrum. Czy mi się wydaje, czy on ma jakiegoś dziewiczego wąsa? :P

Love 03.11.2013 12:18

tak, ma! :D Szukałem sporo właśnie za takim mechem tylko pod ustami, ale niestety znalazlem tylko brodę w tym stylu, no ale lepsze to, niż nic.

Jednak podaruje sobie zrobienie mu innych 'seszyn feszyn' :P

Kestrel 03.11.2013 12:19

Zawsze możesz poprawić mu usta i nos, może coś z tego będzie :P

Hebe 03.11.2013 12:26

Dobra, w CASie wygląda znacznie lepiej.

Tutaj jego usta wyglądają strasznie... jakby miały zaraz wyskoczyć z twarzy.
Poza tym ma nos trochę za wysoko i ma za duże nozdrza. I mam wrażenie, że te soczewki są za wielkie.

Poza tym (jakby przymknąć oczy :P) to może być.

cerastes 03.11.2013 15:43

:D Nieprzeciętny sim. Jest to jedna z takich twarzy, które wywierają trwałe wrażenie.

Wydaje mi się, jakbym już gdzieś kogoś takiego (ew. bardzo podobnego) widziała, ale nie wiem skąd mi się to wzięło... ;P

Tris 07.11.2013 17:06

Oświetlenie chyba najbardziej go krzywdzi. Idealnie podkreśla wszystko, co w nim nie idealne, czyli usta i nos. W moim odczuciu, przydałaby mu się większa twarz, wydłużyć nos, nie wiem, jakoś tak go ogarnąć, żeby proporcje się zgadzały. Mimo wszystko widzę w nim jakiś potencjał, zwłaszcza na drugim zdjęciu. Ale usta totalnie do niego nie pasują, bardziej by pasowały do czarnoskórego sima.

yrvie 07.11.2013 18:10

Pierwsze, co widze to dziwny nos ;D Faktycznie nie wygląda za dobrze ;)
Ale na duzy plus wlosy, podobają mi się. Na zdjęciu z cas wygląda o wiele korzytniej, widać kwesja oświetlenia ;)

Letown 09.11.2013 13:14

O Matko, co Ty mu zrobiłeś. :(
Chyba nic mi się w nim nie podoba. Jest kompletnie przesadzony, aż skin się zniekształcił.

Love 02.12.2013 22:07

Dobra, było minęło, poprzedni Sim zapomniany. Był tak okropny, że zedytowałem cały post i wyrzuciłem go w przepaść! Ostatni raz robię Sima na amfie :<

Wracając: Wracam! (masło maślane). Zrobiłem dziś pierwszą Simkę po krótkiej przerwie i... jest mega podobna do stylu, w którym robiłem wcześniej(no cóż).

No więc. Ma na imię Noah, jak widać - czarnoskóra, jak widać - kanciata twarz. Próbowałem pobawić się noskiem, trochę ustami. Bardzo podoba mi się ten skin, jednak na twarzy są małe 'niedokosonałości' (moim zdaniem spowodowane oświetleniem). Mimo wszystko - jest cacy. Uwielbiam sesję w kapelusiku, nadaje jej takiego... hipsterstwa, o! :D

BLESS!

Hebe 03.12.2013 15:22

1) Dobra, 1. raz widzę ciemnoskórą osobę z niebieskimi oczami. <--- @down, w takim razie zwracam honor.
2) Ależ ta dziewoja ma piercingu :O
To moje pierwotne odczucia.

A teraz do rzeczy:
No, ładna jest :D Ma śliczne usta, brwi i nos. Owal twarzy też jest OK. Oczy mogłaby mieć tyć mniejsze, ale poza tym są w porządku.
Bardziej podoba mi się prawie bez włosów niż w "disco heaven" i myślę, że w sesji z kapelutkiem wyszła najlepiej ;)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:14.