![]() |
Cytat:
Cytat:
A gdzie i jak można szukać butelek? Tylko podczas tej "pracy"? Czy samemu na własną rękę można też poszukać? |
Odp: The Sims 3 - Rajska Wyspa - proste pytania i odpowiedzi
Jedną wyspę średnią można odkryć gdy idzie się do kurortu zamelduje się i w recepcji spyta się o przygodę , w tedy uruchomi się okazja i ciąg małych zadań , ostatnie jest chyba najtrudniejsze :) To est tak-> porozmawiaj z jakims simem , zanies 3 wodorosty do laboratorium (mozna je kupic ze sklepu) , idz do laboratorium , przejdz po ogniu (moze byc najchlodniejszy) , do laboratorium i ostatnie .. wygraj walke z rekinem po czym do laboratorium i mamy wyspe :P Ale sie rozpisalem , przepraszam za bledy :)
|
Cytat:
Jak ci się spieszy, to napisz do pomocy technicznej :) Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
AsiaMyszka jest w schodach. Jak nie to nie wiem jakiś błąd czy co. A jeżeli pływamy pod wodą to napewno spotkasz rekina , ponieważ tak rzadko on się nie pojawia , mi często pływa , nawet 2 nieraz idzie spotkać , a wtedy nie możesz np. wypłynąc , chowac sie do jaskini bo wtedy nie zaatakuje. Najlepiej stac i czekac az pojawi sie interakcja atak rekina. Nie wiem co pomaga by wygrac , moja simka z 8 poziomem nurkowania od razu wygrala walkę :)
EDIT: Zawsze najlepiej przed zanurkowaniem zapisać grę , bo jak simowi się nie powiedzie z rekinem zawsze mozna wczytac od nowa. |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Teraz sprawdziłem i jest w dziale niegdyś "schody kręcone" teraz "schody krecone i drabiny" " :)
|
Cytat:
|
Cytat:
A jak ten pakiet się nazywa? |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:13. |