![]() |
Odp: Historie Lady Sims (OD 18 LAT!)
Ło, Amy pozna teściową i teścia :P. Ten Kevin strasznie naciska na Amy. Ten wyjazd, bez Brada, z Kevinem..
|
Nie mogę znieść tego Kevina :D Nic tylko miesza w życiu biednej Amy. Amy Tomson to, Amy Tomson tamto. Ileż można? :P Ostatnio nasza kobietka coraz więcej spędza czasu w pracy zamiast z przyszłym mężem. Ja na jej miejscu zmieniłabym pracę, Kevin jest nie do wytrzymania.
|
Nie cierpię Kevina :(( W ogóle nie cierpię takich napastliwych dupków. Niech Amy jak najszybciej zakomunikuje mu, że jest zaręczona i zakochana.
Brad jakoś taki mało męski stał się przez to swoje nowe hobby :P Nie mogę doczekać się spotkania z przyszłymi teściami :) |
Dziekuje za komentarze. Spotkanie z teściami juz sobotę :)
Isabell- spotkanie z teściami to cos co Amy bardzo przezywa a samo wydarzenie przyniesie wiele wrażeń Sheil- chyba nikt nie lubi Kevina. No cóż.... Moze jednak nie taki wilk straszny jak go malują? Zobaczymy ;) Searle - Brad Malo męski? Mhmmm cos w tym jest ;) ogrodnictwo nie jest mega sexy. Tak jak pisalam wcześniej Kevina chyba nikt nie lubi Kolejna czesc w sobotę. Ciekawi mnie czy chcecie aby Amy wyjechała da Francji? Czekam na Wasze opinie! Komentarze dodają kopa :) |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Isabell -jeszcze kilka dni i wszyscy ich poznamy :)
Searle - no faktycznie! Oglądałam ten film. Baa to jeden z moich ulubionych :) Mialam jej juz tam nie wysylac. Waham sie. |
Lady - zrób tak, jak od początku planowałaś. Jesli będziesz kierować się tylko naszymi oczekiwaniami, to to OJSG stanie się nudne :)
|
Łojoj, ale duuużo zdjęć... To ja lubię :D
Chciałam napisać, że ja chyba w przeciwieństwie do większości, Kevina bardzo lubię, choć Brada też, ale to szefuńcio jest numero uno może przez tą jego tajemniczość :D Jeszcze ciężko mi oszacować, czy on jest dobry czy zły. A Amy mam nadzieję, że jednak się nie ugnie. Owszem, to będzie próba ich związku, ale niech ona zostanie z Bradem. Dla niej jest taki kochany, a Kevin... hmmm, no cóż. Źle mu z oczu patrzy :P Co do koncepcji, to trzymaj się tego co sobie założyłaś. My możemy pisać różne hipotezy i teorie, ale ty trzymaj się swojego planu. Ok, to chyba wszystko :P Czekam na następny :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:36. |