TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Opowiadamy jak sobie gramy (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=578)
-   -   Historie Lady Sims (OD 18 LAT!) (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=65528)

Isabell 10.05.2014 15:43

Odp: Historie Lady Sims (OD 18 LAT!)

Ło, Amy pozna teściową i teścia :P. Ten Kevin strasznie naciska na Amy. Ten wyjazd, bez Brada, z Kevinem..

Sheil 11.05.2014 08:32

Nie mogę znieść tego Kevina :D Nic tylko miesza w życiu biednej Amy. Amy Tomson to, Amy Tomson tamto. Ileż można? :P Ostatnio nasza kobietka coraz więcej spędza czasu w pracy zamiast z przyszłym mężem. Ja na jej miejscu zmieniłabym pracę, Kevin jest nie do wytrzymania.

Searle 13.05.2014 18:51

Nie cierpię Kevina :(( W ogóle nie cierpię takich napastliwych dupków. Niech Amy jak najszybciej zakomunikuje mu, że jest zaręczona i zakochana.

Brad jakoś taki mało męski stał się przez to swoje nowe hobby :P

Nie mogę doczekać się spotkania z przyszłymi teściami :)

Lady_Sims 14.05.2014 09:13

Dziekuje za komentarze. Spotkanie z teściami juz sobotę :)

Isabell- spotkanie z teściami to cos co Amy bardzo przezywa a samo wydarzenie przyniesie wiele wrażeń

Sheil- chyba nikt nie lubi Kevina. No cóż.... Moze jednak nie taki wilk straszny jak go malują? Zobaczymy ;)

Searle - Brad Malo męski? Mhmmm cos w tym jest ;) ogrodnictwo nie jest mega sexy. Tak jak pisalam wcześniej Kevina chyba nikt nie lubi

Kolejna czesc w sobotę. Ciekawi mnie czy chcecie aby Amy wyjechała da Francji?
Czekam na Wasze opinie!

Komentarze dodają kopa :)

Daisy 14.05.2014 09:20

Cytat:

Napisał Lady_Sims (Post 1813857)
Sheil- chyba nikt nie lubi Kevina. No cóż.... Moze jednak nie taki wilk straszny jak go malują? Zobaczymy ;)

Coo? Ja go lubię i to coraz bardziej, jest sexyyy :D Taki wilk z ostrymi kłami:D

Cytat:

Ciekawi mnie czy chcecie aby Amy wyjechała da Francji?

Ja chcę! :D Hihihi i oczywiście z Kevinem.... :D:D:D

Isabell 14.05.2014 13:16

Cytat:

Isabell- spotkanie z teściami to cos co Amy bardzo przezywa a samo wydarzenie przyniesie wiele wrażeń

Tak wiem, że bardzo przeżywa, ale ciekawa jestem rodziców Brada :D

Searle 14.05.2014 16:34

Cytat:

Ciekawi mnie czy chcecie aby Amy wyjechała da Francji?
Czekam na Wasze opinie!

Komentarze dodają kopa :)

Chciałabym,by Amy poleciała do Francji, ale boję się o jej związek z Bradem. Pamiętam, że Andrea z Diabeł ubiera sie u Pracy też poleciała do Paryża i co tam się stało? Kto oglądał, ten wie :P

Lady_Sims 14.05.2014 18:35

Isabell -jeszcze kilka dni i wszyscy ich poznamy :)

Searle - no faktycznie! Oglądałam ten film. Baa to jeden z moich ulubionych :) Mialam jej juz tam nie wysylac. Waham sie.

Searle 14.05.2014 20:29

Lady - zrób tak, jak od początku planowałaś. Jesli będziesz kierować się tylko naszymi oczekiwaniami, to to OJSG stanie się nudne :)

Sqiera 14.05.2014 21:46

Łojoj, ale duuużo zdjęć... To ja lubię :D

Chciałam napisać, że ja chyba w przeciwieństwie do większości, Kevina bardzo lubię, choć Brada też, ale to szefuńcio jest numero uno może przez tą jego tajemniczość :D
Jeszcze ciężko mi oszacować, czy on jest dobry czy zły. A Amy mam nadzieję, że jednak się nie ugnie. Owszem, to będzie próba ich związku, ale niech ona zostanie z Bradem. Dla niej jest taki kochany, a Kevin... hmmm, no cóż. Źle mu z oczu patrzy :P

Co do koncepcji, to trzymaj się tego co sobie założyłaś. My możemy pisać różne hipotezy i teorie, ale ty trzymaj się swojego planu.

Ok, to chyba wszystko :P
Czekam na następny :)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:36.