TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   TheSims.pl - archiwum (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=176)
-   -   Zmiany w administracji i moderacji (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=65630)

Diana 24.08.2013 17:25

Odp: Zmiany w administracji i moderacji

Cytat:

Napisał Damian
Ten dział jest za nisko, i wszyscy znowu się tutaj obrzucają mięsem, ja grzecznie przecież zwróciłem na kilka kwestii uwagę.

I właśnie to jest problem - przychodzisz, robisz bałagan, a jak dojdzie do dyskusji uciekasz ze słowami "to nie moja wina!".

Libby 24.08.2013 18:18

Damian, tak dla Twojej wiadomości i co do zarzutu, że nie znam podstaw HTML'a: ukończyłam studia informatyczne z tytułem magistra inżyniera i tworzyłam strony w HTML'u. Nie oceniaj ludzi tak pochopnie ;).
Wypowiadam się w działach z grą. Jeśli nie zauważyłeś, to podpowiem, że najczęściej moje posty można znaleźć w działach z FS, OJSG, czasem z simami i domami (chociaż nie wiem, jak wypowiadanie się w tych tematach ma mieć związek z funkcją administratora). Może ostatnio rzadziej się wypowiadam, ale po prostu mam na to mniej czasu.
Ostatnio byłam na forum prawie 24 h na dobę a że od 3 dni jestem rzadziej: wybacz, wyjechałam w końcu na wakacje.
Ciągle zarzucasz mi bycie adminem. Nie prosiłam o to. Możesz zapytać kogokolwiek z załogi. Skoro jednak dostałam tę funkcję, to znaczy, że był ku temu powód.

Mroczny Pan Skromności 24.08.2013 19:03

Gingers, a nie było czasem dwóch przypadków (z czego jednego sam byłem świadkiem)?

No właśnie, o Sim00na mi chodziło :)

Vanitas 24.08.2013 19:06

Ja pamiętam tylko Angela, o drugim nie słyszałem ;)

@down: racja, zwracam honor. Czyli 2 przypadki XD

Perplexité 24.08.2013 19:09

A Sim00n Gingers ?
też był.

Malin 25.08.2013 10:28

Ja też nie zgadzam się z nową decyzją, ale Damian... na litość boską, to, co Ty tu wyprawiasz, to jest dla mnie trollowanie w czystej postaci ;/ Temat został wyczerpany, a tu znów ruszyłeś gówno i teraz śmierdzi. Skończyłbyś wreszcie.

Libby 03.10.2013 11:28

Chciałam Was poinformować, że kedziorek dostała dziś uprawnienia moderatora.

Mroczny Pan Skromności 03.10.2013 13:36

Tym razm muszę was pochwalić :D Świetny wybór. Sam też myślałem o niej jako o moderatorce. Uważam, że spisze się wspaniale :)

Rainbow 03.10.2013 14:07

Pragnę oznajmić, że z dniem dzisiejszym nowymi adminkami zostały:
Charionette, Ilona oraz Apocalypsa. :)

Shiver 03.10.2013 14:56

Ale się teraz czerwono na forum zrobiło ^^
Chociaż w sumie to dobrze, to usprawni niektóre sprawy (aktywację kont na przykład).
No i gratulacje dla nowej moderatorki :)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:11.