TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Forumowa Mafia (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=441)
-   -   Forumowa Mafia II (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=65876)

Shiver 10.10.2013 18:49

Odp: Forumowa Mafia II

Po drodze Cherrie się od nas odłączyła, powiedziała, że zaraz wróci i kazała zająć jej miejsce. Weszliśmy do zatłoczonej kawiarenki. Kątem oka dostrzegłem jakąś kobietę zawoalowaną szalami z kryształową kulą w ręce.
''Niezłe tu dziwolągi tu mieszkają'', pomyślałem.
Zamówiliśmy po kawie i usiedliśmy przy wolnym stoliku po oknem.
- Czym się zajmujesz Andrew? - zapytałem.

Björk 10.10.2013 18:50

Redmoon - niestety dziś Ci wiele nie zdradzę. Mogę zaproponować napar z szałwi na uspokojenie i oczyszczenie energetyczne, ale jestem zmęczona przebywaniem w tak tłocznym miejscu. Muszę oczyścić moje trzecie oko w leśnej głuszy. Powiedz Cheebie, że jutro czekam na nią. Niechaj do mnie wpadnie, bo być może nie będziemy miały więcej okazji do porozmawiania. ZŁO czai się wśód nas.

La Tortura 10.10.2013 18:50

- Musimy porozglądać się po mieście. Może spotkamy kogoś podejrzanego - powiedziałam.

anizali 10.10.2013 18:50

- Kto mnie kocha? Jak? Kiedy? - spojrzałam na wróżkę - Kobieto, w życiu nie miałam chłopaka dłużej aż mi się znudził, więc... - spojrzałam znowu na chłopaka - Chociaż, jeśli o nim mowa, to jest niczego sobie.

Kędziorek 10.10.2013 18:51

- Rany, on produkuje tę kawę? - westchnęłam zniecierpliwiona, spoglądając po raz trzeci na zegarek. Zatrzymaliśmy się przed naszym ulubioną kawiarnią i teraz czekałam, aż ten osioł przestanie flirtować z kelnerką i przyniesie mi najlepszą kawę w mieście. Zawiał mocniejszy wiatr i nagle poczułam na twarzy jakiś papier. Ulotka, jakich mnóstwo w całym San Francisco. Gdyby ludzie równie chętnie sprzątali miasto, co roznosili w nim ulotki to chodniki już dawno by się błyszczały.
Wszechwiedząca Bjork, przeczytałam nagłówek po czym pokręciłam głową. Gdyby każda usłyszana przeze mnie wróżba się sprawdzała, jeździłabym mercedesem, miałabym siedem zer na koncie i grono wielbicieli. Tja, jasne.
Rozejrzałam się po okolicy. Na ulicy było pełno ludzi. Kto by pomyślał, że ostatnimi czasy miasto boryka się z mafią. Liczba ofiar stale się zwiększa, a policja nadal jest w kropce. Jak tak dalej pójdzie...
- No w końcu! - zawołałam na widok kumpla, trzymającego kawę. - Dłużej się nie dało? - rzuciłam z przekąsem.
- Nie marudź, tylko pij - odparł tylko, po czym oparł się o karetkę tuż obok mnie. - Spokojnie dziś, co nie?
- Nie chwali dnia przed zachodem słońca - upomniałam. - Albo przynajmniej przed końcem zmiany - dodałam, upijając łyk.

redmoon 10.10.2013 18:51

-Yyyyy. Dobrze........-niepewmie odpowiedziałem wróżce

-Usiądziemy razem ?-odparłem do dziewczyny

Słodki Pan Ciastek 10.10.2013 18:52

- Ja nie opuściłem mojej , a kiedyś naszej roboty. Ciężko było mi pracować bez ciebie. Czasem nawet gadałem do ciebie podczas jechania w aucie, ale ciebie nie było. No cóż trzeba się pogodzić.- uśmiechnąłem się lekko i otworzyłem jej drzwi wpuszczając ją pierwszą. Zobaczyłem mafiozów, a więc kiedy z Dianą przechodziliśmy odsunąłem jedno krzesło dla niej pytając.- Może tutaj?

Meryam 10.10.2013 18:53

Znudzona patrzeniem na grube gołębie, wybrałam się do kawiarni. Tuż przy wejściu było tłoczno i duszno, z tyłu ustawiła się kolejka do dziwnej wróżki...
Zamówiłam latte macchiato i usadowiłam się przy oknie. Poprawiłam czarne kujonki na nosie i pomasowałam trochę wciąż obolały po zrobieniu septum nos, i czekałam na zamówienie, mając nadzieję, że nie dosiądzie się do mnie jakiś natrętny, starszy pan.

anizali 10.10.2013 18:53

- Ehh, możemy. - obdarzyłam wróżkę naganą wzrokową - Szkoda marnować czasu na takie coś...

muffindance 10.10.2013 18:53

Wywracam oczami, kiedy przyjmuję swoją kawę. Ta wróżka jest naprawdę dziwna. Na szczęście nie wierzę w takie bzdury, ale przez moją ciekawość przyglądam się jej i dziewczynie, której pewnie wygaduje niestworzone rzeczy. Jeszcze raz wywracam oczami i wracam do swojego napoju.
- Wariactwo... - mamroczę pod nosem, wdychając mocny zapach kawy. O tak, to uwielbiam.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:26.