![]() |
Odp: Forumowa Mafia II - uwagi
Nie ma testamentu.
|
Cytat:
|
dobra proponuje zrobic tak: ci, którzy chcą bawić się w fabułę i te pierdy niech najpierw na początku napiszą spekulacje dotyczace tego kto jest w mafii, a potem niech oddziela czymś posta i piszą sobie co robią. i wilk syty i owca cała ;d
|
Czy tylko mnie zaczyna irytować odnoszenie się do poprzedniej edycji? To już było. Teraz jest nowa gra, nowe strategie, zaczynamy od nowa z czystym kontem i nowymi rolami. I przestańmy spekulować "bo w poprzedniej edycji była aktywna, a teraz nie" bo to do niczego nie prowadzi.
|
charrie, nie rozumiem twojego oburzenia szczerze mowiac. Spekulujemy, a porownywanie stylu gry z poprzedniej edycji moze dac jakies wskazowki.
|
W sumie to styl gry można zmienić i to wcale nie musi oznaczać zmiany roli. Chodzi mi o to, żeby się tym nie sugerować i nie eliminować mieszkańców.
|
Cytat:
|
Libby, nie mogę wysłać do Ciebie wiadomości "Libby has exceeded their stored private messages quota and cannot accept further messages until they clear some space."
|
Libby - czy mogłabyś jeszcze dopisywać, kto odpadł z rąk mafii w poście z głosowaniami? :) Ułatwiłoby to trochę analizę glosowań itd.
|
@ up: dopisałam ;)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:48. |