![]() |
Odp: Wejdz, zobacz, ocen.
Ładna simka,podoba mi się jej nosek jak dla mnie jest śliczny :D.Nie podobają mi się usta,są jak dla mnie trochę za grube.Jest ładnie ubrana,mogę wiedzieć z jakiej strony jest strój?:)
|
W 2. wersji wygląda o niebo lepiej. Jedyne co mi się w niej nie podoba, to zbyt napompowane usta. I szczerze mówiąc, to jest podobna do poprzedniczek, czekam na simkę (lub sima), która będzie wyglądać inaczej.
PS Możesz mi powiedzieć jaką masz kartę graficzną, będę wiedzieć czego szukać przy kupnie nowego laptopa :P Edit: Nie chodzi mi o oświetlenie, tylko o jakość obrazu ;) Bo u mnie przy karcie graficznej Intel HD Graphics pikselizują mi się wszystkie krawędzie, nawet przy HQ modzie. |
Odwdzięczam się komentarzem ;)
Przejrzałam temat od początku i co mogę powiedzieć? Przede wszystkim to, że niesamowicie rozwinęłaś się w tworzeniu simów. Początki nie powalały (jak to chyba u każdego ;) ), ale teraz Twoje postacie są naprawdę świetne. Trudno mi tu oceniać każdą z osobna, za długo by zeszło. Powiem tylko, że najbardziej polubiłam Paulinę i Tatianę. Bardzo lubię połączenie blond włosów i ciemnych brwi, strasznie mi się to podoba. W dodatku świetne zdjęcia Pauliny, to ostatnie zwłaszcza. Spodobała mi się również Teresa, lecz w wersji ugrzecznionej. Ma świetne usta, takie charakterystyczne. Chociaż Twoje simki to takie klasyczne piękności, zupełnie nie w moim guście (makijaże, stylizacja), to jednak nie można im odmówić urody + mają w sobie coś takiego, że mi się podobają (a ja naprawdę jestem wybredna jeśli o TS3 chodzi). Trochę się bałam tu zajrzeć, bo nie wiedziałam co zastanę i co mam skomentować, skoro TS3 nie lubię, ale moje obawy okazały się bezpodstawne ;) Tak trzymać. Pozdrawiam! |
Cieszę się, że wzięłaś moją skromną sugestię do siebie i przerobiłaś Teresę, bo teraz jest śliczna po prostu - bardzo mi się podoba. Co prawda faktycznie te usta teraz wygladają na bardziej nadmuchane, ale nawet jej pasują :) Teraz wygląda na taką twardą i pewną siebie kobietę, a wcześniej na zagubioną, zaniedbaną alkoholiczkę.
|
Cytat:
|
Wracam po jakism czasie z nowa simka ;) Mam nadzieje, ze sie spodoba, dodalam tylko 2 zdjecia, ale jesli ktos zechce wiecej to da sie zrobic. Licze na komentarze! :)
Elwira: 1) http://fotoo.pl//out.php?i=722321_screenshot-91.jpg 2) http://fotoo.pl//out.php?i=722334_screenshot-94.jpg NIESTETY NIE WIEM JAK USUNAC TE NAPISY OBOK -.- NA IMAGESHACK MAM JUZ LIMIt :P |
Fajna. Ma bardzo ładne usta i nosek.
Szkoda, że znowu jest udziwniona przez tę szramę, czy co to tam jest :P |
Ona jest genialna! :O Przypomina taką poszukiwaczkę przygód. Świetne ubranie, włosy i ta krew. :3 Tylko mogłaś jej dać bardziej neutralny błyszczyk, ten do niej nie pasuje. :)
|
Rzeczywiście jest genialna. Super blizna, świetny strój, rysy twarzy. Wszystko jest świetne. 10/10
|
Jest całkiem fajna. Jedyne co mi do niej nie pasuje, to ta fryzura (optycznie powiększa głowę) i błyszczyk, który nie pasuje do jej wyglądu.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:57. |