![]() |
|
Odp: Xillei's workshop
Kto zgadnie, kogo właśnie
|
Lida... Czy to ty? : O
Jeśli to ona, to operacja zmiany płci zakończyła się pomyślnie, bo teraz wygląda lepiej. Jako kobieta miała zbyt wyraziste rysy twarzy, u mężczyzny jest to plusem. :D Mimo to będzie mi brakować Lidy jako kobiety[*] ale za to przynajmniej dalej mam Pietę. :love: |
Nie no, Lida jako facet wygląda o wiele lepiej niż jako kobieta :) Takie rysy twarzy o wiele bardziej pasują mężczyźnie.
|
Brawo. :D Ale Lida nigdzie nie znika, to że zmieniłam płeć sima nie znaczy, że Lida przestała istnieć jako kobieta czy coś. Po prostu usunęłam nie do końca udany "portret". :)
|
Lida jako chłop... no nie powiem, udana metamorfoza :D Chociaż ma taką gładką klatę. I lico też... :P Fryzurę bym oceniła tak 5/10, coś z nią nie tak. No i ubiór tak nie bardzo w moim guście. Wcisnęłabym go w skórę i ćwieki... :D
Właśnie, ten twór ma jakieś imię? :P |
"Twór" nazywa się Litha (!) Sorensen i dlaczego akurat ćwieki? :D
|
Dlaczego ćwieki? Bo lubię i nawet by mu pasowały :P I jeszcze bym go wsadziła na motor :D Wtedy Litha byłby taki... hmm... born to be wild :D
|
Ooo, zastanawiałem się właśnie, co się z tobą stało, a tu taka miła niespodzianka. :D Już komentuję!
Jarna jest bardzo ładna, w ogóle mam wrażenie, że kogoś mi przypomina, ale nie mam pewności kogo. Z początku myślałem o tej dziewczynie z Death Note, ale teraz sam nie wiem. Ma świetną fryzurę, kształt twarzy, oczy i usta. Miałem się przyczepić nosa, ale w sumie nie wyobrażam jej sobie z innym. Na trzeciej i czwartej fotce widać wcięcie w policzku, które nie wygląda ładnie, a które da się chyba usunąć w CAS. Ashtir jest ciekawa. Ma ładne oczy i kształt twarzy, ale usta jak na mój gust trochę za małe i trochę za bardzo wklęsłe policzki. Kojarzy mi się z azjatką. Nie jest w moim typie, ale nie mam jej nic do zarzucenia. :D A ja ci piszę dalej, że Lida była najlepsza w swej pierwszej postaci. :D |
W Photoshopie, jeśli już. :D To kwestia kości policzkowych, o ile się nie mylę. I nie, wcale nie widać, że Ashtir miała wyglądać jak Azjatka... :rolleyes:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:56. |
|