![]() |
Odp: Moonlight Falls by myrtek
A ja kcem Martynkę tutaj, o! :P:D:D:D
A na poważnie, wolę Ciebie w ojsg, jakoś tak już pachniesz tym działem (:P), ale jak przejdziesz do fs się nie pogniewam (walnę tylko focha :D) |
Ja ostatnio nie skomentowałam, ale oczywiście, że przeczytałam ;P
Moja opinia jest taka jak zawsze czyli: "super, boski odcinek....!" :P ;) :D Mi nie przeszkadza to, że jest dużo tekstu. Ja uważam, ze to twój wybór, bo i tak będę Cię czytać. Tylko będę musiała odzwyczaić się od nawyku wchodzenia tutaj, bo zawsze pierwsze co robie to właśnie wchodze tutaj i patrze czy cos wstawiłaś :) Więc może lepiej zostań tutaj... |
Trzeba zadać sobie pytanie, czy czytelnicy znajdują nowe posty w tym temacie raczej przez "Nowe posty", czy wchodząc do działu. Jeśli o mnie chodzi, zwykle klikam "Nowe posty", ale tyle jest w nich zawsze tych wszystkich forumowych gier czy postów z działu offtopowego, że czasem nie chce mi się przedzierać przez kilka stron, wtedy zerkam tylko na dział Sims 3 (aktualności, najnowsze dodatki itp) i wchodzę do działu OJSG. W takiej sytuacji mogłabym przegapić Twój temat w Fotostory. Prędzej czy później zawsze bym sobie o nim przypomniała, ale nie gwarantuję, że nie umknie mi żaden odcinek :redface:
Jeśli miałoby być tak, że większość i tak przychodzi tu z "Nowych postów", to chyba zostawanie w tym dziale tylko dla zasady nie ma sensu... :) |
Ja jestem za tym, byś została tutaj.
Dużo lepiej czyta się tutaj, a poza tym tak już się przyzwyczaiłam, nie wchodzę raczej do FS. Ale zrobisz jak uważasz. :) -- Oczywiście odcinek świetny. :D Lud żąda więcej Damien'a! (nie mogę się powstrzymać od napisania more push up xD) |
No cóż, większość zdecydowała, że w demokratycznych wyborach, mam pozostać Queen OJSG :D
Z drugiej strony w każdej chwili można to zmienić, bo widząc niektórych młodziaków, czuję się tak jakoś dziwnie. Odcinek się pisze. Przepraszam, że musicie tak długo czekać, ale w mym uczniowskim życiu dzieje się naprawdę wiele. Obdarzę was za to zdjęciem Faye i piosenką, która idealnie oddaje klimat piątego odcinka, a szczególnie pewne słowa... :D I jak? ;) |
Faye jest śliczna. *.*
A piosenki nie chce mi się włączać, hehe. -.- Co do Twojego bycia tu, to cóż. Wg mnie bardziej nadawałabyś się do Fotostory, ale faktem jest, że jeżeli ktoś nie podawałby mi linku do Twojej historii na tacy, sama bym jej nie szukała,bo zwyczajnie nie czytam niczego z tamtego działu. Nowi użytkownicy korzystający z OJSG po prostu trzymają się pierwotnej idei tego działu, ale przecież Ty też 'tak sobie grasz', więc w żaden sposób nie naruszasz tej zasady. :D Oh, jakie to było piękne. Czekam na odcinek, młoda! :D |
Faye piękna jak zwykle. Dawno nie słyszałam tej piosenki w wersji nieocenzurowanej:) Włączam rezerwy swojej cierpliwości i czekam na kolejny odcinek, mam nadzieję, że wkrótce się ukaże ;)
|
Muzyki nie włączyłam bo mi się nie chciało.
Na odcinek zaczekam , lecz nie ukrywam , że tęsknię za Damienem. Co do zdjęć , chciałabym więcej. Aż myślałam , że cała sesja zdjęciowa. Tylko tyle mogę napisać. @down dzięki Mi się dziwnie kojarzy. |
no no... Faye sam sex :)
a piosenki posłucham jak będę miała dostęp do komputera :) (piszę z telefonu) |
Nie wiecie co tracicie! :D
up@ Jasne, że możesz, ale na monitorze jakość nie będzie piorunująca ;) Kat - nie to, ale coś powiązanego :P |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:37. |