TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims Fotostory (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=42)
-   -   Zerwane płatki kwiatów by Daisy (+18) (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=66692)

Kędziorek 13.05.2014 22:30

Odp: Zerwane płatki kwiatów by Daisy (+18)

O rany. O rany, rany, rany :D
O rajuśku, jak ja czekałam na ten odcinek, a na następny czekam jeszcze niecierpliwiej :P
To się porobiło! O rany, rany. I oni teraz ten tego teges? O co ja pytam, o rany! :D W końcu!

Ale powiem Ci, że ten wspólnik mnie zaciekawił, nie wiem czemu :D
A ten policjant jest be i coś czuję, że namiesza :P

Tak, wiem, nadzwyczaj składny komentarz pełen konkretów xD

Isabell 14.05.2014 13:08

Racja, policjant to ciacho :D. Sus już nie wyjdzie? :O Co to mogło znaczyć? Czekam, czekam i czekam na next! <3

Diana 14.05.2014 17:12

Wczoraj późnym wieczorem weszłam na chwilę na forum jako niezalogowana, i jak zobaczyłam nowy odcinek to od razu przeczytałam. :D
Alex wreszcie wyznał Susanie swoje uczucia, noo. :P Chociaż przyznam, że fajne było to trzymanie w napięciu, czy będą, czy nie będą razem. :D
Bardzo ładne robisz zdjęcia. Najbardziej do gustu przypadło mi to. :love: Jedynie mam wrażenie, że te grube ramki odbierają fotkom uroku, ale jeśli Ci się takie podobają to nie ma sprawy. ;D
Jeszcze na koniec napiszę jedną rzecz, o której zawsze zapominałam wspomnieć wcześniej - to chyba jedyne OJSG "o życiu", które na dłuższą metę mnie nie nudzi ani nie staje się irytującym romansidłem. Bardzo spodobała mi się ta historia... i pomyśleć, że przy czytaniu pierwszego odcinka pomyślałam "znowu to samo". :D

Daisy 14.05.2014 17:42

Dziękuję za komentarze!
Cytat:

Napisał Kędziorek (Post 1813855)
I oni teraz ten tego teges?

Nie wiem:D Nie podglądam ich:P
Cytat:

Ale powiem Ci, że ten wspólnik mnie zaciekawił, nie wiem czemu :D

Hmmmmm, wspólnik już w następnym odcinku:D
Cytat:

A ten policjant jest be i coś czuję, że namiesza :P

Ojjjj dobre masz przeczucia, baaardzo dobre…
Cytat:

Napisał Isabell (Post 1813875)
Racja, policjant to ciacho :D. Sus już nie wyjdzie? :O Co to mogło znaczyć? Czekam, czekam i czekam na next! <3

Mi się tam on nie podoba:P No nie wyjdzie, zostanie uwięziona:P
Cytat:

Napisał Diana (Post 1813905)
Wczoraj późnym wieczorem weszłam na chwilę na forum jako niezalogowana, i jak zobaczyłam nowy odcinek to od razu przeczytałam. :D

To dla mnie STRASZNIE MIŁY komplement, bardzo się cieszę.
Cytat:

Alex wreszcie wyznał Susanie swoje uczucia, noo. :P Chociaż przyznam, że fajne było to trzymanie w napięciu, czy będą, czy nie będą razem. :D

No jeszcze nie wyznał…, to co teraz robią nie zawsze oznacza wyznanie miłości:P
Cytat:

Bardzo ładne robisz zdjęcia. Najbardziej do gustu przypadło mi to. :love: Jedynie mam wrażenie, że te grube ramki odbierają fotkom uroku, ale jeśli Ci się takie podobają to nie ma sprawy. ;D

Dziękuję, mam straszne problemy z zdjęciami i męczę się z nimi niemiłosiernie. A te ramki? W sumie nie wiem po co je daję, myślałam że są ładne:P Dla mnie są obojętne, ale jeśli się nie podobają to może ich nie być
Cytat:

Jeszcze na koniec napiszę jedną rzecz, o której zawsze zapominałam wspomnieć wcześniej - to chyba jedyne OJSG "o życiu", które na dłuższą metę mnie nie nudzi ani nie staje się irytującym romansidłem. Bardzo spodobała mi się ta historia... i pomyśleć, że przy czytaniu pierwszego odcinka pomyślałam "znowu to samo". :D

DZIĘKUJĘ. To baaardzo miło z Twojej strony. Pomysł na całe opowiadanie od początku się prawie nie zmienił i powoli jest realizowany. Teraz przez chwilę będzie romansowo, efekt jest zamierzony więc się nie zniechęcaj, potem będzie akcja która wydaje mi się najbardziej spodoba się Tobie:P:D

Następny odcinek się tworzy i co może potwierdzić Kędziorek w pocie i z trudem. To pierwszy odcinek którego pisanie idzie mi bardzo ciężko, ale postaram się sprężyć żeby niedługo wstawić, choć nie mam jeszcze wszystkich zdjęć bo będzie ich tym razem dużo.
Dziękuję jeszcze raz za Wasze komentarze, uwieeeelbiam je!

Isabell 14.05.2014 20:38

Ty to trzymasz mnie w napięciu! I już nie wyjdzie?! :P O Bożenko, teraz nie zasnę :D

Searle 14.05.2014 21:26

Komentarz do odc. 4-6.

Tak myślałam, że chłopakiem Anny jest Mark - za bardzo to było tajemnicze :)
Dziewczyny na imprezie wyglądały zabójczo - nieźle się odstawily :)

Byłam wręcz pewna, że to Mark uratuje Sus z opresji, a tu pojawia się nowy mężczyzna, który myślę, że na dłużej zagości w życiu głównej bohaterki :) Co prawda martwia mnie jego popędy, ale zobaczę co z tego wyniknie :)

Sheil 15.05.2014 18:55

Cytat:

Napisał Daisy
Detektyw Jack Torrance

Cytat:

Napisał Daisy
zauważyłam stojącą na podłodze za jego biurkiem butelkę whisky. W jego oczach był jakby szaleńczy błysk

http://www.stjohnpa.info/wp-content/...ng-600x320.jpg

Czyżby fanka S.Kinga? :D
Może Wendy też pojawi się w Twoim opowiadaniu? ;)

Bardzo dobry odcinek, jak zawsze :D
/Liczę na zdjęcia z upojnej nocy! xD

Daisy 15.05.2014 19:00

Ohhhhhh Sheil!! Przywróciłaś moją nadzieję że ktoś czyta Kinga oprócz mnie:D (tak tak to mój ulubiony autor) Gdybym umiała stworzyć taką postać w simsach to by tak wyglądał, ale jestem w tym beznadziejna więc wygląda niewinnie i grzecznie:D
Zdjęcia z upojnej nocy będą, obiecuję:)

Isabell 15.05.2014 20:04

Zdjęcia z upojnej nocy będą? :D Uuu, będzie się działo.. i znowu nocy będzie mało XD

CytrynowaLimonka 16.05.2014 14:33

Łohoho, ale się gorrrąco zrobiło :D
Susan faktycznie zachowuje się trochę jak napalona nastolatka, ale to akurat jest słodkie :3 Już polubiłam Alexa. Taki przystojny, miły... Gdyby nie te jego napady szaleńczej złości byłby niemalże idealny :P Teraz kibicuję jemu i Sus.
Tak myślałam, że będzie jakieś śledztwo w sprawie zabójstwa tego typa z parku (a nawet miałam wcześniej o to pytać)... Ciekawe, czy dojdą do Alexa, a może Mark będzie podejrzany? :D

No i Mark po raz kolejny pokazał, jakim jest skończonym dupkiem... Żeby tak do Susan? Szkoda słów na taką świnię... No weź mu coś zrób :P

Czekam na next i koniecznie zdjęcia z upojnej nocy ;)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:47.