TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=49)
-   -   The Sims 2 Ultimate Collections - problemy (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=67019)

Maybeisthedream 31.08.2014 19:13

Odp: The Sims 2 Ultimate Collections - problemy

Witam mam problem z UC mianowicie wgrałam dodatki (ubrania , meble , podłogi , fryzury itd) I tak Simy , ubrania , makijaże i włosymi działają , niektóre podłogi i ściany też ale meble wgl nie wczytują sie :/próbowałam wszystkiego i nic. Wcześniej mi działało wszystko zanim zainstalowałam UC , i teraz wgl nie mam mebli a na nich najbardziej mi zależy , może ktoś wie co z tym zrobić ? POMOCYYYY !

Dejavu 31.08.2014 19:14

może być tak, że nie masz meshy mebli ;)

Maybeisthedream 31.08.2014 19:17

Mam wszystkie meshe , i mało tego Okna mi nie działają oraz drzwi . Tak jak napisałam , w poprzedniej wersji oryginalnej TS2 Miałam wszystko natomiast teraz nie

Dejavu 31.08.2014 19:18

W takim razie nie jestem chyba w stanie Ci pomóc :c
Wybacz, ale nie wiem co jest źle.
Ogólnie w TS2UC dosyć dziwne są błędy po zainstalowaniu tej gry..

Maybeisthedream 31.08.2014 19:20

Właśnie też to zauważyłam... Nie wiem.. może to wina mojej karty graficznej albo jeszcze innych rzeczy.

untouched 31.08.2014 19:38

Wątpię, ja osobiście musiałam 3 razy instalować UC, żeby działało mi wszystko poprawie, więc radzę Ci zainstalować jeszcze raz. ;)

Liv 31.08.2014 19:41

Maybeisthedream - aasz folder downloads czy Downloads? Powinno być to drugie.

aspiryna - ja też mam taki bug w grze, ale tylko wtedy, gdy każę simowi założyć ubranie robocze, tzn. gdy mam jakieś przedsiębiorstwo i wybiorę stój dla pracowników.

Maybeisthedream 31.08.2014 19:44

Teraz wgl usuneła mi sie ta gra... nie wiem czemu.. , Ale Folder mam Downloads , na tyle głupia nie jestem , pozatym tak jak napisałam wszystko inne z simami zwiazane działało. Spróbuje ją jeszcze raz zainstalować może zadziała.

KAJA401 31.08.2014 22:56

To ja też się dołączę mam problem z simsami już od jakiegoś czasu (ze 2 lata) Launcher się zepsuł i za h** nie mogę go naprawić najpierw w mojej płytowej wersji gry myślałam że ściągnęłam złe dodatki ale nie potem myślałam że może któraś z płyt nie działa że po prostu się zepsuła:/ ale ściągnęłam darmową wersje tej Kolekcji z origin i kurde to samo :/ gra w ogóle się nie uruchamia włącza się zapytanie o urucho9mienie a potem nic nie uruchamia się:/ nic mam ten problem od długiego czasu ale tak jakoś się potoczyło że myślałam że któraś z płyt padła nie chciałam tego sprawdzać ale nawet wersja internetowa nie działa pograłam ze 2 dni potem nic nie uruchamia sie raz udało mi się wywołać błąd który właśnie powiedział że launcher się zepsuł ale nie wiem jak go naprawić:/
Ma ktoś jakiś pomysł jak to naprawić?? błagam ręce mi opadają nie wiem juz co mam robić>.>

Liv 01.09.2014 09:26

KAJA401 - uruchom grę z pliku Sims2EP9.exe. Jeśli zadziała, utwórz jego skrót na pulpicie i zmień nazwę, jeśli chcesz ;)

I usuń pliki *.cache z (Moich) Dokumentów (> EA GAames > The Sims 2 (UC)).

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:00.