![]() |
Odp: The Sims 4 - problemy z grą
Nie mam żadnych modów, ani CC.
|
to zostaje tylko reinstalka
|
hm, wgralam sobie ten mod na poprawienie oswietlenia, bo postacie sa czarne obok OSLEPIAJACYCH umywalek, ale nic to nie dalo z jakiegos powodu.
tez mi sie kolejka dzialan czasem resetuje, zazwyczaj przy jedzeniu albo zmywaniu. szlag mnie trafia, jak zostawiaja niedojedzone zarcie i musze trzy razy klikac, zeby faktycznie siedzieli na tylkach i zjedli do konca. wszyscy tyja i cwiczenia nic nie daja. czasami zapominaja, ktore lozka naleza do nich. no i wciaz przemile crashe. |
A jest szansa, że jakaś aktualizacja naprawi błąd?
edit: Czy użycie kodu cas.fulleditmode może mieć z tym związek? |
A ja mam cały czas problem z czarnym ekranem jak wejdę w tryb kupowania/budowania. Zna ktoś rozwiązanie problemu? Tryb okienkowy nie pomógł.
|
pomóżcie mi bo już nie daję rady, od tej cudownej 'aktualizacji' moje simsy w ogóle nie chcą się załadować, centralnie ładowanie zamraża się tuż po pojawieniu się tego trójkąta, reinstalowałam je, origin też i próbowałam naprawiać z origin dalej to samo
|
Kosia :) Bardzo dziękuję. Czyli na kilka dni mogę odpuścić sobie granie :/
|
mi nie tyja simowie. tzn utyla mi jedna typiara, schudla, lecz byla to wojna. tylko glodzenie, jogging, wiecej joggingu, a jak juz byla bliska smierci- salatka. gralo sie jak po grudzie, bo tylko spanie, glodowanie, cwiczenia i na najnizszym pasku energii wyklikiwalam ja do szkoly. po 4 dniach, czy nawet 5, schudla i byla piekna, ale tyle mlodosci stracila....
realizm |
@Kosia
ja mam : procesor Intel(R) Core(TM) i5-3210M CPU @ 2.50GHz, karty Intel(R) HD Graphics 4000 i 2 AMD Radeon HD 7670M, pamięć 8.1 GB, Windows 7 64-bit, gre z płyty oryginalną, a dalej mam problemy z crashami. resztę pisałam w poprzednim poście |
Jeżeli nie działają wam przyciski 1,2,3 do sterowania prędkością czasu, rozwiązaniem jest wciśnięcie "P" :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:51. |