![]() |
Odp: Forumowa Mafia VI
I że ludzie ciągle sobie robią kawały podczas gdy w szkole prawdopodobnie grasują zdrajcy... Jakbyście zapomnieli, to jesteście po tej samej stronie.
(Chyba, że ktoś z was popiera Valdzia...) A tak w ogóle, to dawajcie mi coś do jedzenia, ominęłam śniadanie. Wczoraj dowalili nam pracy domowej z transmutacji, do trzeciej nad nią siedziałam. |
- Łap - powiedział rzucając jabłko.
I jakby nie było - Voldemort był ślizgonem ;)) |
- Boze, ktora to godzina? *macha rozdzka w powietrzu, po czym tworzy sie gesta mgla pokazujaca aktualna godzine*
- Cooo?! Jak zwykle zaspalem! Nawet burczacy z glodu brzuch mnie nie obudzil... |
- Dzięki. To był niezły rzut, Specu.
Owszem, był. Ale, jak mówiłam, nie szufladkuję ludzi, nie mam zamiaru rzucać oskarżeń za ślizgonów tylko dlatego, że są w tym samym domu, co Beznosy :P Chociaż trudno zaprzeczyć, że z domu węża wychodzi najwięcej czarnoksiężników. |
- Hmmm, dziwne pustki na korytarzach.... *rozglada sie do okola, po czym spoglada na dol*
- A to co? *dostrzega dziwny, bialy proszek* - Czyzby.... czyzby, to byly magiczne narkotyki!? Skandal! |
A tam zaraz narkotyki ;) Może coś z magicznych dowcipów Weasley'ów :>
|
- Weasley'ow? A kim sa owi panowie? Ah i gdzie moje maniery, jestem Malfurion.
|
Znowu mi się przysnęło... Dobrze, że zaczynam dzisiaj zajęcia dopiero po obiedzie.
Ruszyłem w stronę Wielkiej Sali. |
- Każdy zna Weasley'ów. Wszak to dzięki ich wynalazkom można skutecznie uprzykrzać życie nauczycielom. Miło poznać. Annetti jestem.
|
- Jak widac po moim przykladzie, nie kazdy. Trzeba bedzie jednak na ich uwazac.
*bierze gleboki oddech i dodaje* - Slyszalas moze o tych nowych plotkach na temat nowej gwardi tego, ktorego imienia nie wolno wymawiac? Podobno w kuluarach mowi sie, ze Hogwart nie jest do konca bezpiecznym miejscem. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:35. |