![]() |
A jest jakaś opcja w nocy - zabierz skradzionego gnoma ?? a czy ten gnom jest widoczny w ogródku złodzieja lub złodziejki ?? sorry, ale nie zrozumiałam za bardzo tego co napisałaś :/ a może te simy same idą do złodzieja, nie trzeba ich namawiać ??
|
jak moja simka byla w iazy, tez wszystko bylo ok. No, poza tym, że dwa razy zwymiotowała ;) no ale do kibelka.... mąż jej potem tylko nos zatykal, bo nie chcial sprzatnąć :D
|
Cytat:
|
Do mnie przyjechał ten dyrek,Kajetan Kwiatek.Wysiadł ze swego wozu,spojrzał na ten burdel w ogródku (miałam małe dziecko i chciałam je nauczyć korzystać z toalety,no i,że mi się nie chciało sprzątać kibli,kupiłam ich z dwadzieścia,no i wszystkie zapaskudzone.) powiedział,że ta rodzina nie powinna mieć nic do czynienia z tak poważną instytucją.Wsiadł do wozu,a gdy chciał odjechać,jego wóz się "przetranswormował" i wyszedł mutant z ośmioma drzwiami i kołami.szkoda że screena nie zrobiłam,ach..
|
Cytat:
I nie, nie widać tego gnoma w ogródku złodzieja. Jest to po prostu wydarzenie z Twojej parceli. edit: aha, nie jestem pewna, czy ta opcja nie pojawia się wylącznie przy włączonej "wolnej woli". |
CO O JUŻ TYLE MUSIAŁEM PRZECZYTAĆ CAŁY TEMAT W GŁOWIE MI SIĘ KRĘCI :wacko:
|
Cytat:
|
jeeeee
moja nast... dostała się do szkoły prywatnej!!!!
|
Cytat:
|
No właśnie :) U mnie Balbina Biedak wyszła za mojego sima. Urządzili wesele, uzyskało ocenę balanga (nie wiem jak to w takich warunkach się stało). Jak się skończyło zaraz za autobusem szkolnym ktorych wracał Błażej przyjechała limuzyna. Młoda para do niej wsiadła i po chwili miała na max paski potrzeb. Po jakiś 2 godzinach wyszli i pojawił się komunikat "To chyba nie jest dobry pomysł. Maciek (niemowlak od balbiny i jej śp. męża) wymaga opieki."
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:28. |