TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Dziwne zdarzenia :D (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=8523)

apes666 01.11.2004 14:02

A jest jakaś opcja w nocy - zabierz skradzionego gnoma ?? a czy ten gnom jest widoczny w ogródku złodzieja lub złodziejki ?? sorry, ale nie zrozumiałam za bardzo tego co napisałaś :/ a może te simy same idą do złodzieja, nie trzeba ich namawiać ??

blondie89 01.11.2004 15:42

jak moja simka byla w iazy, tez wszystko bylo ok. No, poza tym, że dwa razy zwymiotowała ;) no ale do kibelka.... mąż jej potem tylko nos zatykal, bo nie chcial sprzatnąć :D

Diffy 01.11.2004 16:17

Cytat:

Napisał blondie89
jak moja simka byla w iazy, tez wszystko bylo ok. No, poza tym, że dwa razy zwymiotowała ;) no ale do kibelka.... mąż jej potem tylko nos zatykal, bo nie chcial sprzatnąć :D

Mi jeszcze nigdy nie wymiotowali :D nawet jak byli w ciąży.... :D

Lillian 01.11.2004 17:51

Do mnie przyjechał ten dyrek,Kajetan Kwiatek.Wysiadł ze swego wozu,spojrzał na ten burdel w ogródku (miałam małe dziecko i chciałam je nauczyć korzystać z toalety,no i,że mi się nie chciało sprzątać kibli,kupiłam ich z dwadzieścia,no i wszystkie zapaskudzone.) powiedział,że ta rodzina nie powinna mieć nic do czynienia z tak poważną instytucją.Wsiadł do wozu,a gdy chciał odjechać,jego wóz się "przetranswormował" i wyszedł mutant z ośmioma drzwiami i kołami.szkoda że screena nie zrobiłam,ach..

rainne 01.11.2004 18:48

Cytat:

Napisał apes666
A jest jakaś opcja w nocy - zabierz skradzionego gnoma ?? a czy ten gnom jest widoczny w ogródku złodzieja lub złodziejki ?? sorry, ale nie zrozumiałam za bardzo tego co napisałaś :/ a może te simy same idą do złodzieja, nie trzeba ich namawiać ??

nie, nie... po prostu nocą, jak czas Ci przyśpiesza, bo wszyscy śpią, to nagle zwalnia i widzisz jak Twój sim wstaje i wychodzi (w poleceniach ma to "odbij gnoma")... sama nie możesz wywołać tej opcji, pojawia się samoczynnie.
I nie, nie widać tego gnoma w ogródku złodzieja.
Jest to po prostu wydarzenie z Twojej parceli.

edit:
aha, nie jestem pewna, czy ta opcja nie pojawia się wylącznie przy włączonej "wolnej woli".

bandito 02.11.2004 20:46

CO O JUŻ TYLE MUSIAŁEM PRZECZYTAĆ CAŁY TEMAT W GŁOWIE MI SIĘ KRĘCI :wacko:

Roxi 07.11.2004 17:32

Cytat:

Napisał Adziczka
tak, najczęściej gdy ma złe oceny i gdy np.
Będzie bardzo głodne, nieszczęśliwe itd.
Nastolatków też może zabrać, również za złe sprawowanie w szkole, agresywne zachowanie, pijaństwo, głód itd

A co do Tavion, to jak do cholery on mógł umrzeć, a był stary? Jeżeli nie to może jakiś błąd

To w Ts 2 da sie wogóle opić? Jak? I za to przychodzi opieka społeczna i zabiera nastolatka? :O

Korinthiana 07.11.2004 17:45

jeeeee

moja nast... dostała się do szkoły prywatnej!!!!

rainne 07.11.2004 20:12

Cytat:

Napisał A A A
moja nast... dostała się do szkoły prywatnej!!!!

i co w tym dziwnego? :O

Windrider 09.11.2004 14:56

No właśnie :) U mnie Balbina Biedak wyszła za mojego sima. Urządzili wesele, uzyskało ocenę balanga (nie wiem jak to w takich warunkach się stało). Jak się skończyło zaraz za autobusem szkolnym ktorych wracał Błażej przyjechała limuzyna. Młoda para do niej wsiadła i po chwili miała na max paski potrzeb. Po jakiś 2 godzinach wyszli i pojawił się komunikat "To chyba nie jest dobry pomysł. Maciek (niemowlak od balbiny i jej śp. męża) wymaga opieki."

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:28.