![]() |
|
Ja najbardziej lubię karierę wojskową ale informatyk też jest spox. A jeśli chodzi o to co mi przeszkadza to moja odpowiedź brzmi przyjaciele. Ale z tymi Miastowymi to jest myśl muszę to koniecznie wyprubować! :D
|
no wiem ze to jest dobre! az sie normalnie zdziwilam jak zobaczylam ilu ta Alicja ma przyjaciol! :blink: chyba wszystkich Miastowych! :D
|
ja przypadkiem kiedys wyszlam simka za miastowego a tu patrze - on ma 24 przyjaciol! niestety... wczesniej usunelam skrzynke i nie moglam pojsc do pracy...
najbardziej lubie informatyka - dusho kasy malo przyjaciol ;] kiedy pierwszy raz zobaczylam XD tesh nie wiedzialam o co chodzi ;] ale jest to taka buzka jak ;) ;] itp... tak mi siem wydaje XD |
Moim zdaniem najlepszym zawodem jest wróżka, ciekawe heh, albo informatyk, ale jak już wspominaliście jest mało przyjaciół.
|
Ja zagłosowalam na przyjaciele trzeba ich ciągle zdobywać. A tak wogóle to ja mam ulubione zawody dwa pierwsze to w gwieździe poprostuy bycie gwiazdą a drugie to w zwierzakach weterynarz. :D
|
Przyjaciół najtrudniej się zdobywa... a nawet jak się już ich zdibędzie to trudno zadbać o wszystkich.
Ja wszystkich przyjaciół w sobie rozkochuję :D A ze zdolnościami nie mam specjalnego problemu i całe szczęście. A co do zawodu... no nie wiem mi się podoba polityk chociaż dużo tam trzeba umiejętności. |
Moimi najulubieńszymi karjerami są kariery super gwiazdy lub informatyka :D . Najgorzej zawsze jest z przyjaciółmi, gdyż tu już mam prawie wszystkich, już zostaje jeden i tu mi telefony.... spijuja cię na straty... ble ble ble :) . Ale najleprzym na to sposobem jest wziąść ślub z którymś osobnikiem Miastowym lub przyjaźnić się z dzieciakami :D
|
Wasz ulubiony zawód... Simkowy oczywiście :)
A więc, mnie równierz najbardziej się podoba karira wojskowa w The Sims. ;) :D Najlepsze jest to, że nawet na najniższym stanowisku (poborowy) nie przyjeżdża po ciebie do domu jakiś grat (służbowy, oczywiście :) ), ale od razu HUMVEE. :P A to mi się podoba... P.S.:A przyjaciele mi nie przeszkadzają :P No, czasami...ale wtedy dla własnego bezpieczeństwa nie powinni tego robić dalej - miałem przypadek takiego gościa, to go rozstrzelałem. :lol: :) :P |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:06. |
|