TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Mroczny Kosiarz (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=9875)

Doris 08.08.2005 14:29

Czytając odpowiedzi w temacie(nie wiem juz czy w tym) ujzałam odpowiedź,że autorzy posługiwali się słynnym Sim PE,ale to bzdury...
Ludzie zastanówcie sie, oni mieli całkowity dostep do gry,mieli programy i mogli robić co chcieli.A co do kostuchy do jeszcze nie próbowałam. :)

pieska_SzKoLnA^ 10.08.2005 12:36

ej wez,swietne!!! :laugha: usmialam sie na smierc:D
kosiarz{rka}az za chudy jest tak ze jest przezroczysty :Da maja jakies pragnienia???

patrysiaz1992 10.08.2005 13:52

Cytat:

Napisał pieska_SzKoLnA^
ej wez,swietne!!! :laugha: usmialam sie na smierc:D
kosiarz{rka}az za chudy jest tak ze jest przezroczysty :Da maja jakies pragnienia???

Oryginalny Kosiarz nie ma nawet aspiracji... A przynajmniej u mnie :|

Albee 10.08.2005 13:55

Bara-Bara z Mrocznym Kosiarzem

A co zrobic zeby z tym "KOSIARZEM" bara-bara zrobic? Wejdzcie w Oliwke Widmo w Dziwnowie i we wspomnienia!!! LOL PRZEZ WIELKIE "L" :O :O :o To pewnie przekupstwo by nie zabieral ukochanej osoby!!! HEH...barabara ze smiercia :lol: :lol: :lol: :D
---------------
OJC SORY ALE NIE WIEDZIALAM ZE TO JEST GLOWNE PYTANIE ;(

Selena 10.08.2005 14:01

Wiesz, bo Ja użyłam kodu "boolProp testingCheatsEnabled true" i wrzuciłam kosiarza do rodzinki :) Ale on jest tylko na chwilę. Znaczy ustawiasz, aby go dołączyć, to on pojawia się na chwilę i zaraz znika. Kiedy z parceli klikasz na tę rodzinkę, to w spólnym zdjęciu jest kosiarz, ale mimo to, po wejściu do rodzinki z głównej parceli, nie mozna nim grać :O Jakby go tam w ogóle nie było. Ja stosuję w ten sposób:

Klikam, by go dołączyć do rodzinki i w momencie, gdy się pojawia naciskam "p" - pause. Wtedy lookam na niego. Ma jakie takie pragnienia, jak simowie :D Jest bezrobotny ;P Wtedy kliknęłam na simkę (jest to w temacie o tym kodzie "boolProp testingCheatsEnabled true") by zaszła w ciążę z członkiem rodziny (ale dalej majac pause, bo kosiarz wtedy chwilowo jest!) i nacisnęłam, by zaszła z nim i urodziła się piękna cureczka :D Jak dorosła, dostała ciuchy od tatusia. Ale naturlanie można ją przebrać w inne i wygląda normalnie :) Tylko w tych ciuchcach tak wygląda. Co śmieszne, mój Migel, który jest kosmitą też jak dorósł, miał ciuchy kosiarza, mimo, że to nie jest jego tatuś :laugh: Ale innych ciuchów nie było, bo to jedyny facet w rodzinie :D Ja mam taki sposób na sfatanie z kosiarzem.

Spróbuję w ten sposób z towarzyskim królikiem! :sly: :devil: :mu:

patrysiaz1992 10.08.2005 16:48

Cytat:

Napisał Selena
Wiesz, bo Ja użyłam kodu "boolProp testingCheatsEnabled true" i wrzuciłam kosiarza do rodzinki :) Ale on jest tylko na chwilę. Znaczy ustawiasz, aby go dołączyć, to on pojawia się na chwilę i zaraz znika. Kiedy z parceli klikasz na tę rodzinkę, to w spólnym zdjęciu jest kosiarz, ale mimo to, po wejściu do rodzinki z głównej parceli, nie mozna nim grać :O Jakby go tam w ogóle nie było. Ja stosuję w ten sposób:
Klikam, by go dołączyć do rodzinki i w momencie, gdy się pojawia naciskam "p" - pause. Wtedy lookam na niego. Ma jakie takie pragnienia, jak simowie :D Jest bezrobotny ;P Wtedy kliknęłam na simkę (jest to w temacie o tym kodzie "boolProp testingCheatsEnabled true") by zaszła w ciążę z członkiem rodziny (ale dalej majac pause, bo kosiarz wtedy chwilowo jest!) i nacisnęłam, by zaszła z nim i urodziła się piękna cureczka :D Jak dorosła, dostała ciuchy od tatusia. Ale naturlanie można ją przebrać w inne i wygląda normalnie :) Tylko w tych ciuchcach tak wygląda. Co śmieszne, mój Migel, który jest kosmitą też jak dorósł, miał ciuchy kosiarza, mimo, że to nie jest jego tatuś :laugh: Ale innych ciuchów nie było, bo to jedyny facet w rodzinie :D Ja mam taki sposób na sfatanie z kosiarzem.

Tak, to też sposób, ale użycie kodu boolProp w taki sposób powoduje sztuczną ciążę, że simce nawet nie wskoczy do wspomnień bara-bara z kosiarzem... A tak przy okazji:
http://img129.imageshack.us/img129/9675/kostucha2wp.jpg
To właśnie efekt tego, gdy dodałam kostuchę do rodzinki... (P.S. ona nie ma nawet aspiracji!)

Selena 10.08.2005 18:39

Cytat:

Napisał patrysiaz1992
Tak, to też sposób, ale użycie kodu boolProp w taki sposób powoduje sztuczną ciążę, że simce nawet nie wskoczy do wspomnień bara-bara z kosiarzem... A tak przy okazji:
http://img129.imageshack.us/img129/9675/kostucha2wp.jpg
To właśnie efekt tego, gdy dodałam kostuchę do rodzinki... (P.S. ona nie ma nawet aspiracji!)

A jak to można zrobić!? :O Bo Ja odkryłam tylko ten jeden sposób, który przedstawiłam powiżej

Brightness 10.08.2005 18:44

Ja mam tak samo jak Selena i już mnie to denerwuje :P można jakoś go wywalić z rodzinki ? :D

patrysiaz1992 10.08.2005 18:54

Cytat:

Napisał Selena
A jak to można zrobić!? :O Bo Ja odkryłam tylko ten jeden sposób, który przedstawiłam powiżej

boolProp testingCheatsEnabled true.
Jak przyjdzie kostucha bierzesz pauzę. Klikasz z shiftem na sima i wybierasz opcję: "Więcej" potem "Spawn..." -> "Tombstone L and D". Pojawia się taki grób Klikasz na niego i wybierasz: "Add to family"-> Mroczny Kosiarz. Odblokowujesz pauzę i... kostucha w rodzince ;)

Ixi 10.08.2005 19:46

Taaa

Tylk, że jest jeden problem :/ Jak już weźmiesz kosiarza do rodziny (tak jak powiedziałaś) To on pojawia się przy skrzynce pocztowej, odwróci się i znika :/

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:16.