![]() |
Odp: Uwagi dot. działania forum
Być może tak mają osoby oczekujące na mail... Mogą rejestrować takie same nicki, albo może była tam różnica spacji w nicku.
|
Dzięki za odpowiedź Björk, już byłam pewna, że mam przywidzenia z niedospania ;)
|
Ja tutaj nie z pytaniem, ale zabawnym faktem.
Pozwoliłam sobie zaprezentować wielką wyobraźnię i mnóstwo niepowtarzalnych pomysłów użytkowników :D: 63 - tematy 58 - historie 18 - występowanie słowa "Sim" w wszelkich jego odmianach 23 - różniaste rodzinki i familie 6 - "życie..." 12 - "Historie i historyjki, stories 43 - przy nazwie opowieści nick twórcy 15 - wyróżniające się (mające ew. tylko jedną z w/w cech) 4 - uważane przez autorów za nudne, zwyczajne Oryginalność pierwsza klasa! :D Nie mam na celu nikogo obrazić, ale statystyki przedstawiają się zabawnie. ;) E: pewnie się gdzieś pomyliłam, lecz zapewne ew. o jeden. |
@up tematy w OJSG? Chciało ci się to liczyć? W sumie ciężko się wysilić z nazwą tematu.
Liczyłaś swoje OJSG? |
Nudziło mi się :P
Tak, sama liczyłem, ale pewnie się gdzieś machnęłam. |
Może nie chodzi o działanie forum, ale takie zapytanie. GDZIE JA ZNAJDĘ NASZ LOGO W FORMIE OBRAZKA ?? (chodzi o to "the sims polska") bo TO COŚ, to raczej nie obrazeg, gdyż nie mogę go zapisać/otworzyć w nowej stronie.
ma ktoś je gdzieś ? poproszę o jedno .!! |
Lubie - daj "pokaż informacje o stronie" potem "media" i znajdź to o co Ci chodzi i daj "zapisz jako"...
|
a gdzie ty widzisz "pokaż informacje o stronie" ? oO
EDIT, czekaj, mam , ale teraz gdzie mam te media i szukać obrazka. oOO EDIT2: o, powiem lepiej. Weź to pobierz i wrzuć na imgura, bo jak kompletnie tego nie ogarniam :O EDIT3: już nie trzeba. :> |
Nie żeby coś, ale sondy PMSW powinny być już wczoraj zamknięte... Tak tylko mówię. ;)
|
Już Qwerty o tym pisał http://forum.thesims.pl/showthread.p...ewpost&t=64550
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:41. |