![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
UPS! PRZEPRASZAM ZA POST POD POSTEM !!! |
O widzisz :D? Oświeciłeś nas xD. Ja po prostu u simów, którzy wiązali się z kimś innym, zawsze miałem cechę "Romantyczny", więc myślałem, że to o to chodzi :P. Dzięki za wyprowadzenie z błędu :).
|
A ile trzeba mieć punktów logiki, by grać w domu w szachy? (moja simka ma na razie 3 punkty, a na szachownicy nie ma opcji do wyboru).
I jak wziąć kąpiel z bąbelkami? Kupiłam płyn do kąpieli i mam najdroższą wannę z prysznicem. |
UsBuzzer od tego tu jestem :D ( i w tym momencie efektowne tło a la anime za moimi plecami i dziwna melodyjka... o_O )
Searle - Jak to, przecież można grać w szachy w domu jak nie ma się żadnego punktu logiki... a płyn do kąpieli kupujesz w sklepie, a potem stawiasz na wannie i jest opcja "weź kąpiel z bąbelkami" |
Cytat:
|
Cytat:
Oni się chyba dwa tygodnie codziennie do siebie przytulali, całowali etc. Jak on zdobył 2 charyzmę, to opcja się pojawiła xd |
Miyoki, ale nie o to chodzi, żeby się codziennie po trochu przytulać. To trzeba za jednym zamachem, zapraszasz sima do domu, klikasz na niego na opcje romantyczne i tam wybierasz pocałunki, miłosne uściski, przytulańce itd i powinna być ta opcja. A jeśli nie to bug i tyle. Może z tą charyzmą to przez przypadek. U mnie każdy sim ma opcję zaręczyn i zauroczenia cały czas, bez cech romantyczny, flirciarz i bez umiejętności charyzmy. :)
|
Dzięki za radę co do płynu do kąpieli, a jeśli chodzi o grę w szachy, to nie mogę żadnej opcji wybrać - są niedostępne i co ciekawe: w parku mogę grać normalnie.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:43. |