![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi.
ponowie pytanie:
Cytat:
|
Wampir pije tylko krew swojej ofiary, nic więcej. Przynajmniej moje wampiry tylko i wyłącznie piją krew simów-ofiar.
|
Analisse - może to jakiś błąd, bo u mnie jak kliknę "Łowy" wampir znajduje kogoś i go atakuje, że tak powiem...
|
Cytat:
Dzięki Nightfall, a teraz mam prośbę do Ciebie, czy mógłbyś zamieścić fotkę tych murków z CAW? Bo przyznam, że tworzę miasto, chcę żeby było dopracowane w każdym calu i co prawda dodatek planowałem na inny czas kupić, ale jeśli te murki okażą się tym czego mi trzeba, to bym kupił go już, a tego typu elementy jak właśnie te mury są mi potrzebne :) |
A ja właśnie chciałabym zmienić wyglad sima-jak tego dokonać w tym CAS?
|
za pomocą modu. bez niego to możesz tylko włosy, makijaż i ubrania zmieniać. a Ty byś pewnie chciała tzw. "operację plastyczną" :D zmieniać twarz, figurę, cerę itp. można własnie tylko za pomocą modu
|
Heeej proszę, powiedzcie mi jak zmienić muzykę w klubach?
Wiem, że ktoś już o to pytał, ale zupełnie nie mogę znaleźć odpowiedzi... |
Nie pamiętam dokładnie, ale chyba trzeba wejść do trybu budowy w klubie i kliknąć na głośnik z ctrl, lub z ctrl+shift, ale naprawdę nie pamiętam szczegółów. Nigdy tego nie robiłam, tylko czytałam gdzieś na tym forum. U mnie w klubach leci muza elektroniczna.
|
w trybie kupowania/budowania kliknij z wciśniętym ctrl+shift na głośnik i wybierz rodzaj muzyki
|
Dzięki! :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:46. |