![]() |
Odp: Problem z wczytaniem gry
Cytat:
|
Odp: Pytania i odpowiedzi
Cytat:
|
To spróbuj przełączyć rodzinę, a potem wrócić do tej. Ja tak miałam z Liamem, ciągle biegał właśnie i potem poszłam do Connorsów, a kiedy wróciłam do nich to już nie biegał ;)
|
Cytat:
|
Otóż zainstalowałem sobie ten mod, na slidersy
http://awtmk.blogspot.fi/2010/07/slider-hack.html a teraz gra nie chce mi się w ogóle uruchomić. Co zrobić aby ten mod zadziałał? :) |
Poszukać odpowiedniej wersji suwaków dla Twojej wersji gry.
|
Witam!
U mnie jest taki problem. Po zakupie i zainstalowaniu The Sims Pokolenia główna gra The Sims 3 nie uruchamia się, czasem jakby komputer nie widział nawet płyty, a Pokolenia po około 20 minutach zawieszają się. Ja można rozwiązać ten problem? Pozdrawiam |
Jak to główna gra TS3 się nie uruchamia? Przecież po zainstalowaniu Pokoleń odpalasz grę z ikonki Pokoleń. A skoro wywala Cię po 20 minutach gry, to albo masz jakieś niekompatybilne dodatki fanowskie, wtedy musisz przeszukać i wywalić, potem ewentualnie zainstalować aktualne, albo spróbuj zaktualizować grę wszystkimi potrzebnymi łatkami. Jeśli to pirat - to tutaj niestety często bywają takie cyrki, wiem bo jak nie zarabiałem to sam musiałem polegać na piratach ;] Spróbuj też zainstalować pewne dwa programiki z tego tematu http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=63365 i postępuj zgodnie z instrukcją użytkowniczki.
|
znowu ja, dzień dobry.
właściwie to nie mam pojęcia od kiedy mam ten problem, ani dlaczego. Grę już reinasalowałam, nic nie dało. A otóż, kiedy wkładam płytkę Zwierzaków, chwilę nic się nie dzieje, a potem pojawia się ostrzeżenie, że jeśli chcę ODINSTALOWAĆ tą grę to to i tamto może nie działać prawidłowo a na koniec "Czy na pewno chcesz odinstalować The Sims 3: Zwierzaki?' Tyle że je nie chcę, ba, ja nawet nic nie robię :| Od kiedy zainstalowałam paczkę 3booter+ FPS Limiter przestałam zwracać na to uwagę- od razu po włożeniu płyty włączałam 3booter'a i informacja o odinstalowaniu nawet nie zdążała się pojawić. No i jeszcze jedno, nie działają mi okazje, tzn. w AP. Nie mam bladego pojęcia jak jest w innych miastach, ale przeczuwam że tak samo. |
Sprawa 1: Wkładając płytę do napędu wciśnij i przytrzymaj klawisz SHIFT. Dopiero jak płyta przestanie się kręcić, puść klawisz. Taki "numer" służy do wyłączenia automatycznego startowania płyty.
Sprawa 2: Sprawdź, czy w ustawieniach nie masz przypadkiem włączonej opcji "Stłumienia okazji". Żeby mieć okazje, trzeba to "odhaczyć". |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:41. |