![]() |
Odp: Forumowa Mafia II
MPS, masz racje, sam dzisiaj nis nic nie zdziałam, więc zagłosuje na Charionette, ale jutro mój głos leci na Ciastka. Ledwo go oskarżyłem, a już mnie podejrzewa. :c
A ja ci ciastku powiem, ŻE NIE JESTĘ W MAFII... |
W sumie to trzeba przegryźć się przez mózg mafii. Jak myślicie co oni planują. Chcą żebyśmy sami się wykończyli czy chcą nami manipulować do tego stopnia że zaplączemy się we własnych domysłach?
@MPS - patrząc na twój avatar nie mogę zebrać się z podłogi xddd |
Dobrze. Proponuję dać swoje typy osób (niekoniecznie czy ktoś już wysłał do Libby priva), które waszym zdaniem są w mafii i razem to przedyskutujemy ;)
|
Ciastek, my podamy typy, a ty każdego wygryziesz, kto cię typował, mafiozo jeden :c
EDIT, Ciastek :c To tylko gra :c Wcale się nie obraziłem (mafiozo :P) |
Ooo... rozumiem, obrażasz się na mnie :| Spk. Typujcie mnie, ale czy macie rację to dowiecie się jak zginę ;) (nie chcę abyście mnie typowali, ale wasz wybór ;) )
|
ja wole nie podawac wiekszej ilosci typow bo mnie mafia sprzatnie i bedzie dupa. Czekam na rozwoj wypadkow :P
|
Ja mam swoje typy.
1. Charionette, jak mówiłam 2. Słodki Pan Ciastek 3. Zastanawiam się nad Everlastingiem bo ktoś pare postów wstecz mi namącił że wyleciał jak filip z konopii jak się zaczęło coś dziać grubszego (jego póki co obserwuję) |
a co jeśli ciastek chce, że byśmy podali swoje typy, żeby wiedzieć czy nie podejrzewamy kogoś z jego współmafiozów ? Taka tam, paranoja.....
|
Cytat:
|
Ja podałam bo moje typy i tak większość czytających zna bo pisałam o tym wcześniej
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:19. |