![]() |
Odp: Co chcielibyście zmienić?
@up no to faktycznie coś jest nie tak bo właśnie sprawdzałam i mam zaznaczoną opcję powiadamiania e-mail.. Sprzydało by się to naprawić :<
Bo ja jeszcze nigdy takowego mail'a nie dostałam |
@up do mnie z kolei przychodzilo w Spamie, teraz mam poczte na innej stronie i nie mam "Spamu" i nie dochodzi... to też jest błąd?
|
No ale w sumie to tylko jedno kliknięcie w forum by sprawdzić czy nie ma nowych wiadomości.
Mi przynajmniej nie za bardzo praktycznie wydaje się np. wchodzenie w google.pl, gmail. loguj, wiadomości, nowe i szukanie czy czasem nie ma czegoś z forum ts xD |
Ja mam cztery maile i wcale nie chce mi się wchodzić w każde po kolei więc zainstalowaną mam pocztę komputerową dokładnie IncrediMail i od razu przy starcie systemu dostaję wszystkie maile więc myślę, że byłoby łatwiej gdybym jednak dostawała taki mail.
Ale faktycznie nie mam skrzynki Spam więc możliwe, że tak jak mówi Starlight jest to błąd w tym. |
szypko szypko tak bardzo mje to boli + przy okazji mozna poprawic "W" >D |
Nie wiem czy takie pytanie już padło, ale czy dałoby się zamieszczać embedy? (odtwarzacze filmów, na przykład z YouTube'a)
|
Wszystko się da.
Ale na chwilę obecną nie możemy zmienić nic, poza tym wątpię by komuś ta dodatkowa funkcja się spodobała. |
@Kowalino
możliwość oglądania filmików bezpośrednio z forum na pewno spodobałaby się, a wklejenie filmik do postu byłoby bardzo łatwe, ale jak nie da się to trudno :/ |
Nom, lepiej by się simowe seriale [i wygodniej] oglądało. No ale nie wiem czy nie będzie się zbyt długo ładować filmik co dla niektórych :\
|
@Kamis
Ładowanie zależałoby tylko od szybkości neta, no chyba że ktoś wkleiłby filmik z odtwarzaczem o bardzo dużej rozdzielczości (jest do wyboru kilka rozmiarów odtwarzacza) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:46. |